Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon gelmeyen bidahada gelmesin aga 38 yasinda ne yapayim ben ilkayi 😂😂 birde 4-5 milyon euro maas isteyecek...

1724088455777.png

1724088517318.webp

bu kafayla transfer yapılmaz. teklif masada, kapı açık falan. erden timur gibi uçağa atlayıp gideceksin, ikna edeceksin, ilgileneceksin. bunlar sanki fm de transfer yapıyor
Demekki bunlar icardiyi sittin sene getiremezmiş.Erden timur wandayla sürekli yüzyüze görüştü ikna etti mesela.Bunlar oturduklari yerden teklif gonderiyor:D:D

Burada mesele Sara değil. Bizim genel olarak oyun kurarken yaptığımız en büyük hata bunlar. Basit oynamamız gereken yerde risk alıyoruz, risk alınacak yerde de gidip en gereksiz basit pası atıyoruz. Sara sürekli kendisine boş alan bulabilen birisi ki son maçta da bunu bol bol yaptı, verkaça girdi ama hiç 2. pası alamadı. Alabilse zaten hücumda tüm takım fark yaratacak. Oyun olarak umarım en kısa sürede doğruyu bulabiliriz

Burada mesele Sara değil. Bizim genel olarak oyun kurarken yaptığımız en büyük hata bunlar. Basit oynamamız gereken yerde risk alıyoruz, risk alınacak yerde de gidip en gereksiz basit pası atıyoruz. Sara sürekli kendisine boş alan bulabilen birisi ki son maçta da bunu bol bol yaptı, verkaça girdi ama hiç 2. pası alamadı. Alabilse zaten hücumda tüm takım fark yaratacak. Oyun olarak umarım en kısa sürede doğruyu bulabiliriz
futbol bir zeka oyunu

ilkay gelmez etmez falan ben boyle seylere asla inanmiyorum. erden timur da inanmiyordu, bu isin fm olmadigini bizde basarili olsun veya olmasin pek cok gelmez denen adami ikna ederek gosterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt