Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay Gündoğan’ın Manchester City’e dönüşü sadece taraftarları değil, İlkay Gündoğan’ın kendisini ve Pep Guardiola’yı da heyecanlandırıyor. (The Athletic)

Az sonra Almanya‘dan Türkiye ye Nussknacker çikolatası getiren gurbetçi gibi duyum getirebilirim
IMG_5949.webp

1 hafta demiştim 2 hafta olarak revize ediyorum. Eğer DÖ, Rabiot u getirirse kendisine 2 hafta tek kötü söz söylemeyeceğim.

Şaka yapmıştım Dursun anca İlkay'ın ayrılığını City'e gidince teyit eder diye, gerçek olmak üzere.

Bu arada İlkay için teklif yaparsak eğer Rabiot dan daha az maliyetli olmayacağı kesin

İkisi de 8-9 milyon Euro maaş 3 yıllık sözleşme ister

Rabiot 8-9 mio imza parası ister , İlkay’a da 8-9 Mio bonservis çekerler

Hangisi mantıklı bence İlkay ama eğer gelmek istemiyorsa bir daha bu klübün yakınından geçmemeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarihin en rezil fakat belkide en ihtiyacımız olduğu sezon bu b.ktan transfer dönemini yaşatan sayın Özbek seni saygıyla eleştiriyorum. Bu sezon transfer nöbeti tarihe altın harflerle kazınmıştır. İşimde evimde dışarda sosyal hayatımda sürekli girip belki diye, belki bir son dk diye girdiğim bu foruma ve tüm renktaşlarıma da bu çilekeş yolda sevgilerimi iletiyorum.

Bir soru, diyelim ki İlkay geldi, Okan buruk nasıl kullanacak ilkayi ? Herkes yazsın bakalim

Tabiki çöp edecek.
Sara geldi hala 6-8 adam lazım
İlkay gelirse hala 6-8 adam lazım
İlkayın katkı vermeme ihtimali yok.
Ama kadro yapısı itibariyle ınanılmaz temposuz adamlarla dolu kadro oluyor.
İlkaydan üst düzey verim alacaksak ona ayak uyduracak zeki adamlar lazım.İcardi haricinde kim yapacak bunu.Bence Kerem ve barışla ilkayın verimi üst düzey olmaz..Öyle beklentiler oluşur ki ilkaya çöp bile denilebilir burada.

Yani işin özeti bunların yapacağı planlamaya sokayım.Çıldırmamak elde değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt