Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Ben demiştim Fulham'ın Mc Tominay'a ilgisi yalan diye.Vinicus Souza veya Sander Berge'yi istiyolardı daha defansif oyuncular diye.Manchester United transfer haberlerinde yanılma ihtimalimiz azdır..
47 dakikaYanlız Eyüp bayağı bir fırsat buldu kendini göstermek adına, birşeyde gösteremedi

Allah'ını seven kolpa haber salsın.
McTominay diyor
Para yok veresiye yazın tominayı sonra öderizBen demiştim Fulham'ın Mc Tominay'a ilgisi yalan diye.Vinicus Souza veya Sander Berge'yi istiyolardı daha defansif oyuncular diye.Manchester United transfer haberlerinde yanılma ihtimalimiz azdır..
arkadaşlar ilkay için sizdeki bilgi hangi yönde?
2 maç 11 başladı, nasıl 47 dk47 dakika
Halı sahada 1 senede bunun 50 katını falan oynamışımdır.
ne anlatmış anlamadım
Ne maktominayi kardeşim para mı var
Rabiot UCL ye kalmamızı bekliyor eğer kalabilirsek gelecek
[LiboşAjans]
Onceki sayfalari oku, yeterince var sana 3 gun yeter bile.
Maxim de Cuyper bitme aşamasına gelmiş.
Son pürüzler hallediliyor şu an.
İlkay.L Gündoğan, Kaan Ayhan'a Galatasaray'ı sormuş ve ikna olmuş. Maaş konusunda sıkı pazarlamar var.
hermoso gsde
Yok üstat yetenek açısından laf etmiyorum ben de zaten ama adam inanılmaz antipati topladı son 2 senede bencilliklerinden dolayı.Senin fikirlerine her zaman saygı duymuşumdur. Katılmamak ile beraber çöp demek bence bu lig için çokta önemli değil. Bence gayet yetenekli ve lig için yeterli olurdu. Gelmemeyecek adama don biçmek bu belki ama gelmesini isterdim. Saygılar Adminim…