Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav zaten deli mi hoca erden timur gibi yöneticiye ters gitsin
herkesin artılarıyla eksileriyle değerlendirilmesi gerektiği unutuluyor.

insanlar sevmediği kişiler hakkında kafasında senaryo yazıp üstüne bi de inanıp bunları savunuyor yaw komedi

şampiyon olmuş takımın sattığı formaya bak! :)
niye acaba! Dursun bey Metin bey Okan bey!
Üç silahşör yediniz Erden Timuru yediniz!
Hayatımda ilk defa forma almadım kendimi bildim bileli!

Bende almıyorum.
Galatasaray taraftarına her anlamda güven veren yönetim olsa o hedef çok rahat kırılır.
Ama bunlara güvenilmiyor.
Farkındada değiller

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligde 13. olmuş maddi manevi olarak bitik kulübü iki sene üst üste şampiyon yapan adamı tam elinde imkan olacağı dönemde kulüpten uzaklaştırdılar
Maalesef bir sonraki gelişi de maddi ve manevi olarak çökmüş bir takıma kurtarıcı rolünde imkansızlıklarla savaşmak üzere olacak
Yiprattilar daha gelmez.Bunlar gibi yüzsüz insanlar etkilenmez ama adam çökmüştü bayagi.Şuan yüzü kendine geldi.

Yiprattilar daha gelmez.Bunlar gibi yüzsüz insanlar etkilenmez ama adam çökmüştü bayagi.Şuan yüzü kendine geldi.
Adam Akciğer enfeksiyonundan hastanede yattı, Galatasaray için koşuşturmaktan tedavi ve istirahate vakit bulamadığından hastalığı ağırlaştı
Böyle bir adamın arkasından konuştular, dedikodusunu yaptılar
Mevcut yönetimin sadece vizyonsuzluğu ve beceriksizliği değil, yol arkadaşlarına da ihanet edecek karakterde insanlardan oluşması da insana dokunuyor

yok 76 trilyar yüro harcadı

zaniolo yazacağına zaniola yazmış bir de kdumun tinercisi

gedson yerine zaniolo ne alaka lan drogba'yı da yazsaydı bari :d

bir de tüm topçuların silme maaşlarını da eklemiş

ulan gedson çok iyi topçu ve adamın ne demek istediğini anladım da, bu rakamlar nedir yahu :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt