Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.599
- 6.941
- 1.248
Pazartesileri zaten yayın yapmıyorlardi genelde.birakmiyor tabi üstad
ekstraya cikamiyor
bugun yayin yok mesela haluk tv100’de diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazartesileri zaten yayın yapmıyorlardi genelde.birakmiyor tabi üstad
ekstraya cikamiyor
bugun yayin yok mesela haluk tv100’de diye
Bu gece Gökhan dinçe üzüleceğim aklıma gelmezdi
İfşası çıkmış abi
İfşası çıkmış abi
Nerden tanıyon lanÇok iyi bek ilaç olur
3.döneminde ftye bi iyi kadro verildi az daha reali eliyorduk. İlk sezonuna adam engin baytar colin kazım emre çolaktan öyle böyle yararlanmadı. Semih stoperdiBiz bunları söyleyince geçen seneki kadro boktan ona rağmen hoca taşıyıp 102 puan aldı oluyor
Geçen sezonki kadro, genel olarak bu dönemki imkanlar tarihte hangi GS hocasına verilmiştir?
Sabah 1-2 maçını sardırıp izledim topu kontrol edişi sürüşü pas verişi falan ben topçuyum diyor, köhn mesela bu konularda dengesiz geliyor banaNerden tanıyon lan
Prime caner erkin den iyi midir knkÇok iyi bek ilaç olur
Alak o zaman tipi topçuyum der gibi gibiSabah 1-2 maçını sardırıp izledim topu kontrol edişi sürüşü pas verişi falan ben topçuyum diyor, köhn mesela bu konularda dengesiz geliyor bana
Kanka ortaları caner gibi kavisli adam komple bek. Sertliği de varPrime caner erkin den iyi midir knk
mertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyorabi inanılmaz şekilde her adı çıkan topçuyu mutlaka bir izleyen oluyor
nasıl bu kadar maç izliyorsunuz yaw :d