Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wilfried Zaha, İngiltere'ye dönmesi halinde Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kazandığı maaşın vergisini de ödemek zorunda kalacak.

2023- 24 sezonu oynanırken İngiltere'ye birkaç kez giriş-çıkış yapan Fildişili yıldıza yaklaşık 6 milyon Euro vergi faturası çıktı.

Hem Crystal Palace hem de Leicester City cephesi, 6 milyon Euro'luk vergiyi Galatasaray'ın ödemesini istedi. Sarı-kırmızılı kulüp bunu kabul etmedi. [Sabah]

Bu nasıl bir sistem aklım almadı
Wilfried Zaha, İngiltere'ye dönmesi halinde Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kazandığı maaşın vergisini de ödemek zorunda kalacak.

2023- 24 sezonu oynanırken İngiltere'ye birkaç kez giriş-çıkış yapan Fildişili yıldıza yaklaşık 6 milyon Euro vergi faturası çıktı.

Hem Crystal Palace hem de Leicester City cephesi, 6 milyon Euro'luk vergiyi Galatasaray'ın ödemesini istedi. Sarı-kırmızılı kulüp bunu kabul etmedi. [Sabah]

İngiltere’ye birkac kez giriş çıkış yaptı diye niye 6m vergi çıkmış anlamadım
her giriş yaptığına o zaman kadar olan glirine vergi çıkarıyorlar ondan . ödemediği süreçtede cezası oranın kanunları neyse ona göre işliyor.

messi bile arjantinde vergi kaçakçısı olarak çıkmıştı bu yüzden

Herif vergi kaçırmış işte geçen senelerde.Bedelini biz niye ödeyelim yallah Arabistan'a demek lazım Zahaya

Sömürücü İngiltere emekçileri sömürmeye devam ediyor.

Neyse boş verelim zaha’yi

İlkay’a konsantre olalim acun girmeden bitirmek lazim

yes

1724135747167.png

Neyse boş verelim zaha’yi

İlkay’a konsantre olalim acun girmeden bitirmek lazim
iki faktör var

bizimkiler para çırıp koyacak - tahminen eller cebe gitmek zornda + ilkay ilk önce bizi tercih etmeli maaş farkı bile olsa

Acun varını yoğunu koyar ortaya - gerekirse hull city hissesi falan satar.

İhtimal olupta yönetim üstüne çökmezse Oğuz Aydın tripleri gibi - fener formasıyla izleriz.

İsmail - Fred
İlkay

————————

Torreira - Sara
İlkay

————————

Ndour - Gedson
Rafa​

Okey ama dün Erinc Bilican anlatmisti, 12-18 ay icerisinde geri dönersen tüm senenin vergisini geri ödemek zorunda falan diye
Bu sirf kendi vatandaslari icinmi ?
O detaylara hakim degilim, belki Google'da bulunabilir bunu aramak istersek ama ben bilmiyorum oradaki vergi kanunlarini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt