Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wilfried Zaha, İngiltere'ye dönmesi halinde Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kazandığı maaşın vergisini de ödemek zorunda kalacak.

2023- 24 sezonu oynanırken İngiltere'ye birkaç kez giriş-çıkış yapan Fildişili yıldıza yaklaşık 6 milyon Euro vergi faturası çıktı.

Hem Crystal Palace hem de Leicester City cephesi, 6 milyon Euro'luk vergiyi Galatasaray'ın ödemesini istedi. Sarı-kırmızılı kulüp bunu kabul etmedi. [Sabah]
Zaha’nın vergisini Kerem ödesin

Acun pinti Karısına çocuğuna ödediği nafakaya bile ağlaşıyor
iki faktör var

bizimkiler para çırıp koyacak - tahminen eller cebe gitmek zornda + ilkay ilk önce bizi tercih etmeli maaş farkı bile olsa

Acun varını yoğunu koyar ortaya - gerekirse hull city hissesi falan satar.

İhtimal olupta yönetim üstüne çökmezse Oğuz Aydın tripleri gibi - fener formasıyla izleriz.

Sa

Bu jakobsun skill videolarina bakayim dedim. Daha kötu skill videolari olan topcu görmedim

Acunmedya’da 2500 kisi calisiyormus ortalama

Ortalamaya vurdugunda kişi başı 60 bin brüt maaş alsa 150m tl yapar yaklasik 4m euro

Herifin fb’ye yapacagi 15m euroluk yardım bile tüm personellerinin 4 aylik maasi yapiyor

Acunmedya’da 2500 kisi calisiyormus ortalama

Ortalamaya vurdugunda kişi başı 60 bin brüt maaş alsa 150m tl yapar yaklasik 4m euro

Herifin fb’ye yapacagi 15m euroluk yardım bile tüm personellerinin 4 aylik maasi yapiyor
Haklısın renktaş para elbette var adamda fakat Erden Reisin tırnağı olamaz
sadece pra yönünden değil ve güvenilirlik yönünden

sfdg.webp

@Feramuz Kayalar yeter ha

Zahayı sat keremi tut
sol bek al köhnü bazen sol açık dene
Sert 8 ya da ofansif 6 al
Başka gerek yok

Napolyon’a harita üstünde göstererek aslında şuradan başlasak şöyle ilerlesek oradan da şuraya dönsek daha mantıklı ve iyi olmaz mı diye bi teğmeni fikir sunuyor

Napolyon da kağıt üstünde olduğu gibi olsaydı ben de öyle yapardım diyor

Kadro mühendisliği iyi isimleri bir araya getirmekten ibaret bir şey değil

Öyle olsaydı Neymar Mbappe Messi üçlüsünün olduğu PSG’nin gelene geçene koyması gerekiyordu.

Senin kulüp başkanın İlkay’ın ayrılacağını teyit edemedik diyor ama ne hikmetse İlkay suçlu oluyor gelmezse.

Napacak zorla mı yamayacak kendini

Hadi ordan ya, yerinde olsam gider City’e paşalar gibi takılırım.
Rezil herifler ya gidip kapısında yatın iki akşam yemeğine çıkarıp bağlayın şu herifi

İlkay fbye gitmez o işi geçin. Adamın Galatasaraylılığı bir kenara geçen sene barcanın kaybettiği maçlardan sonra çok sert açıklamaları vardı kaybetmeyi normalleştiremeyiz diye tek olayı kaybetmek olan loser şikeci bir camiaya gitme ihtimali yüzde 1 bile değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt