Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkay tekrar City'e gider o yüzden bos yere konusmaya gerek yok.

Ama Ilkay da bir daha asla gündemimizde olmamali. Bu sezon da gelmiyorsa bir daha Galatasaray'in kapisindan giremez (hoca olarak gelebilir ama :P).

Sara için Cardiff-Norwich maçı ilk yarısını izliyorum; oyuncu çok hareketli, sürekli boşa çıkıyor ve pas istasyonu olmaya çalışıyor bu çok iyi; oyun görüşü keza gayet iyi. Ancak baskı ve top kapma noktasında üzgünüm ama asla beklentiyi karşılayabilecek bir isim gibi durmuyor. Yani beklentiniz baskı ve top kapma noktası ise hayal kırıklığı olacak. Kerem Demirbay'a oranla hatta daha yumuşak sertlik açısından. Bilmiyorum ama sanki yanlış bir hamle yaptık ve 18m'luk bir yanlış hamle... Sezonu da bir açıdan riske attık. Tabi umarım yanılırım ben, sadece amatör gözlemim bu.

Yani Konya maçında izlediğimizin dışında Cardiff maçında fazla bir ekstrası yok onu gördüm diyebilirim, oyuncunun stili bu, biraz daha takımı tanır bir iki ekstra işleri olur ama üç aşağı beş yukarı Konya maçında olduğu gibi olacak gibi duruyor.

şöyle kampanyamız var
haftalık 2 kasa bira karşılığında haha + wow yok
aylık 7 kasa bira karşılığında haha+alkış+pohpohlama

ha yok diyorsan wow bombardımanı ekibim var
5 kişiyiz
geçmiş olsun derim
Uyeleri gelir kapısı görüp, teklifini kabul etmeyenleri tehdit etme. Genel sohbete kitleriz seni

Dubois ve Sara analizleri kritik

İsviçre seyahati sonrasında Dubois orada bırakılıp kaçılmalı

22C176E6-E43A-4964-B2FF-6384D63D4702.webp

Son 3 maç şurası aynı felaketlikte devam ediyor.
Millet kerem de kerem top kaybı kerem diyor bu kısım rezaletin başlangıç noktası. Kerem ebesinin örekesinde top kaybederken defans hattının top kaybına bak.

Burada en fark edici nokta abdülkerimin performansı ve biz bundan bu sene çok çekeceğiz sanırım.

Ilkay cok büyük Galatasaray'li öyle ki takimin dengesini bozmamak icin bize transferini bir yil daha erteledi.

Bosverin ilkayi 33 yaşına gelmiş halen gelmek istemiyor 40 yaşında mi gelecek zaten normal şartlarda bu yaş grubundan uzak durulmali istediği kadar kaliteli olsun 2 yıl katkı verse 35 yaşına gelecek

Sara için Cardiff-Norwich maçı ilk yarısını izliyorum; oyuncu çok hareketli, sürekli boşa çıkıyor ve pas istasyonu olmaya çalışıyor bu çok iyi; oyun görüşü keza gayet iyi. Ancak baskı ve top kapma noktasında üzgünüm ama asla beklentiyi karşılayabilecek bir isim gibi durmuyor. Yani beklentiniz baskı ve top kapma noktası ise hayal kırıklığı olacak. Kerem Demirbay'a oranla hatta daha yumuşak sertlik açısından. Bilmiyorum ama sanki yanlış bir hamle yaptık ve 18m'luk bir yanlış hamle... Sezonu da bir açıdan riske attık. Tabi umarım yanılırım ben, sadece amatör gözlemim bu.

Yani Konya maçında izlediğimizin dışında Cardiff maçında fazla bir ekstrası yok onu gördüm diyebilirim, oyuncunun stili bu, biraz daha takımı tanır bir iki ekstra işleri olur ama üç aşağı beş yukarı Konya maçında olduğu gibi olacak gibi duruyor.
Bize uygun değil desene, skora katkı verirse Dayı gibi yine eh deriz onuda yapamazsa o zaman dayıyı izler tüm sezon kenardan.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara ilk sezon bileyler verdi verdi yok vermediyse piyasası düşmeden satmak lazım alışamadı ülkeye deyip .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt