Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alacağımız olsun da vereceğimiz olmasınUlan İlkay alacağın olsun
Uyeleri gelir kapısı görüp, teklifini kabul etmeyenleri tehdit etme. Genel sohbete kitleriz senişöyle kampanyamız var
haftalık 2 kasa bira karşılığında haha + wow yok
aylık 7 kasa bira karşılığında haha+alkış+pohpohlama
ha yok diyorsan wow bombardımanı ekibim var
5 kişiyiz
geçmiş olsun derim
Dubois ve Sara analizleri kritik
İsviçre seyahati sonrasında Dubois orada bırakılıp kaçılmalı
Bize uygun değil desene, skora katkı verirse Dayı gibi yine eh deriz onuda yapamazsa o zaman dayıyı izler tüm sezon kenardan.Sara için Cardiff-Norwich maçı ilk yarısını izliyorum; oyuncu çok hareketli, sürekli boşa çıkıyor ve pas istasyonu olmaya çalışıyor bu çok iyi; oyun görüşü keza gayet iyi. Ancak baskı ve top kapma noktasında üzgünüm ama asla beklentiyi karşılayabilecek bir isim gibi durmuyor. Yani beklentiniz baskı ve top kapma noktası ise hayal kırıklığı olacak. Kerem Demirbay'a oranla hatta daha yumuşak sertlik açısından. Bilmiyorum ama sanki yanlış bir hamle yaptık ve 18m'luk bir yanlış hamle... Sezonu da bir açıdan riske attık. Tabi umarım yanılırım ben, sadece amatör gözlemim bu.
Yani Konya maçında izlediğimizin dışında Cardiff maçında fazla bir ekstrası yok onu gördüm diyebilirim, oyuncunun stili bu, biraz daha takımı tanır bir iki ekstra işleri olur ama üç aşağı beş yukarı Konya maçında olduğu gibi olacak gibi duruyor.
Yok onlar Amrabatı alacakyavşak camia goretzka yı alacak .
aha da buraya yazıyorum bakın görün
bence en kötü hamle o olur , acuş da dedi zaten istesek hemen alırız ama en iyisi için zaman lazım diye. bizimkiler gibi geçiştirmek için demez o lavuk bence. inş mctominaya da sulanmazlarYok onlar Amrabatı alacak
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mertens ile sözleşme yenilenmemeliydi..İlkay city'e gitti gibi bari 1 senelik anlaşsın da sezon sonu Mertensin yerine alalım
Mertens ile sözleşme yenilenmemeliydi..
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duygulansallığı bir kenara bırakmak gerekiyorGeçen sene adam bizi sırtında taşıdı bu sene yan gelip yatacağını bilsek bile yenilenirdi o sözleşme.