Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 eylül gecesi son ha ..

21 28 ağustos playoff -yani 28 i gecesi bizim limit açıldı mı - batırdık mı belli olacak.

29-30-31-1-2-3 eylül - tam 6 gün süre oluyor .

ne yapabilirler emin değilim. kalkıp birilerine uçakla gitme etme 2 gülerini alıyor yönetimin zaten.

playoff geçersek - dedikodu olarka BAY > newcastle realiteye dönüşürse bu yönetim o parayı ya çarçur eder , ya üstüne yatar - dengeli bir harcama ve takviye yapamamalı endişem var.

yönetimsel hedef olarak çünkü aslında takıma yatırımı yapacaksın

Cl giriş + maç gelirleri + playoff + iyi kurada son 16 yaparsan dünya para alıyrsun
Sezonuda kaldırıp şamp olacak takımla direkt CL ile kafadan sezon sonu 18 küsür M EU yuda cebe atmış oluyorsun.

buna göre hedef ve harcama planlamaları lazım.

ki iyi bir başarılı sezona dönüşürse bu ortam , haziranda ilkay ile başlayabilir trasnfer üstteki romanı tarihi doğruysa.

Ulan DURSUNNN ulan DURSUNNN

Florya yetmiyor mu Barış'ı da mı ham yapman gerekiyor

Sara Jelert Jakobs vs. kazıklara razıyız ama Barış'ı alma bizden yaw

Kafaya pas gibi orta açan ve çizgiye inen bir sol bek istiyorum
Topu kaldıramayan ve yerden orta çeken sol beke hayır

Jakobsun geçmişine baktım az maç oynamasınin sebebi sakatlıklar senede ortalama 10 maç civarı kaçırmış..Bir de sol kanatta da epey süre almış yine defansif zaafı olan bir herife mi sulaniyoruz diye isgillendim..

Kafaya pas gibi orta açan ve çizgiye inen bir sol bek istiyorum
Topu kaldıramayan ve yerden orta çeken sol beke hayır

R.tas ben umudu kestim artık prime Marceloyu da alsak Galatasaray forması giydigi an o skill direk yok oluyor.. Ayağı en temiz beklerden angelinoyu aldık herif ziya erdala dönüştü

1180180682413195295.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt