Okan Mason
Büyük Kaptan
Çocuğu, Kurtlar Vadisi dayının yazıhanesinde mi ameliyat etmişler?
Bu nasıl bir fotoğraftır? :red:
fransada bi kere hastanelik oldum
Allah göstermesin bir daha
sanki afrikada bir hastanedeymişim gibiydim
Çocuğu, Kurtlar Vadisi dayının yazıhanesinde mi ameliyat etmişler?
Bu nasıl bir fotoğraftır? :red:
Realliyim diyip futbolu realde bırakmak isteyen,realin de kucak açtığı biri var mı hiç
İşte büyüklüğün sebeplerinden biri bu
İlkay da hakanç de yaşlanınca gsye gelemez burası dingonun ahırı değil
Şu adamlara dillenip kulübü alçaltmayın
Biz hacıbaba tekkesi değiliz veya hayır kurumu da değiliz. Hele bu ekonomide bizim işi biten oyuncuya vefaymış cartmış curtmuş göstermememiz lazım.Herifler Raul Guti R.Carlod Ramos gibi bayrak adamlarını bile zamanı gelince sepetlediler .. Biz 1.5 yil düzgün top oynayan Selcuka katlandik kac sezon..
Perez ve diğerleri diye ayrılır kulüp baskanlari
Perez baskan ekipte palazlanan yeniçeri zihniyetlileri anında gonderiyor. Yaşlı olarak bir tek modrici tuttu, o da kendi halinde ekmeğinde bir insan evladı olduğu için.
Biz ise ayni sekilde palazlanan kereme gitsen iyi olur diyoruz, gitmeyince de maaşını yukseltiyoruz![]()
17.5-18.27 öyle bir şeyler bir sürü ufak tefek +/- var hesabında17.5 direk katılım değil mi?
Katsayı parası da var
Mesela cenk sabriye kumpas kurup kulüpten postalamışHerifler Raul Guti R.Carlod Ramos gibi bayrak adamlarını bile zamanı gelince sepetlediler .. Biz 1.5 yil düzgün top oynayan Selcuka katlandik kac sezon..
Perez ve diğerleri diye ayrılır kulüp baskanlari
Sara yerine alıp arkasına da jelert tarzı ciğersiz bir defansif orta saha alsaydık keşkeŞu İlkay konusu kapandı çok şükür. Bana göre Sara'ya 18 milyon gömdükten sonra İlkay'ı da almak bence bizim için lüks olacaktı. Sara gelmeden önce kaçırdığımıza üzülürdüm açıkçası ama şu an transfer konusunun erkenden kapanmasına sevindim.
Mesela real madrid geçen sene 32 × 1.1 kazandı. Bu sene değişmediyse biz de minimum 7 × 1.1 filan alırız17.5-18.27 öyle bir şeyler bir sürü ufak tefek +/- var hesabında