Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.662
- 9.027
- 2.538
Adana Demir dağılıyor Maestro ne yapacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha adam hazırlık kampı geçirmedi. En ufak zorlanma yaşasa kesin sakatlanir. O kadar para gömmeye gerek yok. İlla biri alınacaksa bir dünya alternatif bulunur. Yeter ki alınması kararlastirilsinRabiot ve 4 3 3 bize şart
adamların ne dertleri var.
Adana'dan alınacak iki oyuncu var. stoper semih rotasyona ve 15 yaşındaki kalecileri. 15 yaşında öyle bir fiziğe sahip kaleciyi ben kaçırmam.
Bence de doğru planlama o olurdu. Sara için taksitli falanda olsa 18 milyon gibi rakamlara çıkabiliyorsak yeterince zorlayınca Scott McTominay veya o tarz, o kalitede bir adam alınabilinirdi diye düşünüyorum.Sara yerine alıp arkasına da jelert tarzı ciğersiz bir defansif orta saha alsaydık keşke
İkna edemediler bu herifler uluslararası arenada oturup konuşmayı becerebilecek influensa sahip değillerBence de doğru planlama o olurdu. Sara için taksitli falanda olsa 18 milyon gibi rakamlara çıkabiliyorsak yeterince zorlayınca Scott McTominay veya o tarz, o kalitede bir adam alınabilinirdi diye düşünüyorum.
Müzmin sakat olmasa.... Ah ulan ne topçuydu Leicesterdaykenchilwell'i alalım
Yuvana mı hoş geldin?

2020-2021 sezonundan beri her sene düzenli olarak 4 ay sakatlanıyor adam. Zaten böyle bir durum olmasa Chelsea bırakmazdıchilwell'i alalım