Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.556
- 11.410
- 1.838
Pires ve Gallardo'da Şirinevler Örnek Pide'nin teras katında çay içiyor.Gueye, Kallstrom ve Naingollanla sirinevler simit sarayı ikinci katında çay iciyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pires ve Gallardo'da Şirinevler Örnek Pide'nin teras katında çay içiyor.Gueye, Kallstrom ve Naingollanla sirinevler simit sarayı ikinci katında çay iciyoruz
Şu adamı getirin be, Portsmounth'ta oynuyor adam zaten. Bize gelir ŞL'de oynamak için. Gerçekten orta sahayı tek başına domine eder. Bi de yanında Torreira olacak, of anam of.
Torreira-James Ward
--------Sara--------
Görüşüne saygi duymakla beraber katılamiyorum renkdas dediğim gibi mükemmel bir perfomansi yoktu belki ama şampiyonlar Ligi'nde 9 maç oynadık ligde de olumsuz bir durumu yoktu zaten her futbolcu efsane olmaz ama başarısız demek için de ligdeki şampiyonluğunu çeyrek finali inkar etmiş olurum.Fabri de mesela Lyon maçında yaptığı hatalar yuzunden elendi bjk.Riera oynadığı maçların hiçbirinde mahcup etmedi ancak gerçek bir solbekde değildi.Profesyonelligi ile bu durumu kapattı bu yüzden ben başarısız bulmuyorum.Maç sayısı ile durumun alakası yok bence. Çünkü rotasyon oyuncusuydu ve sonradan girdiği için oyuna +1 maç sayısı her zaman yazıldı. İlk sezon kaç dakika aldığına bakarsak ligde toplamda 13 tane 90 dakika oynadığı açıkça ortada.
Ben kendisini başarılı oldu diyemem. Ha bizim buralarda taraftar profili olarak düşünürsek isimli topçuların hep bir kredisi olmuştur illa onları birleri ne olsa da hep iyi hatırlar ama hiçbiri de aslında beklenen katkıyı vermiş diyemeyiz. Bugünde var o tiplerden kadroda ve 10 yıl sonra Okan Hoca'nın kariyeri düşüşte olursa o oyuncuları Okan Hoca yedi diye ilerde bir sürü zırvalık dinleyeceğiz.
Eyvallah bende aynı şekilde saygı duyuyorum görüşüne.Görüşüne saygi duymakla beraber katılamiyorum renkdas dediğim gibi mükemmel bir perfomansi yoktu belki ama şampiyonlar Ligi'nde 9 maç oynadık ligde de olumsuz bir durumu yoktu zaten her futbolcu efsane olmaz ama başarısız demek için de ligdeki şampiyonluğunu çeyrek finali inkar etmiş olurum.Fabri de mesela Lyon maçında yaptığı hatalar yuzunden elendi bjk.Riera oynadığı maçların hiçbirinde mahcup etmedi ancak gerçek bir solbekde değildi.Profesyonelligi ile bu durumu kapattı bu yüzden ben başarısız bulmuyorum.

benEvet beyler herkese selam. 11 i bi bilen var mıdır?
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaz da görelim
young boyslular görüryaz da görelim
Bu yaz gelememGaleyana gelmeyin.
Psg kulüp başkanı keşke olsam şu şekilde takılırdım eleştirenlere karşı ben temsili kanks yavBen takımı satardım.
Düşünsene milyar avrolar harcıyorsun sonra lavuğun biri gelip vir vir vir konuşuyor.
Okan 2 şampiyonluğa çok güveniyo.Bu taraftar Beşiktaş Maç'ını unutmaz.Kredisi az ki başkan ve yönetim de güven vermiyo eğer Şampiyonlar Ligi'ne gidilmezse ve Lig yarışında fark oluşursa gönderirler.Ki Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizi tahmin edyom..valla 4-2-3-1 sıkıntılı bence - okan hoca biraz daha kırsa kendini takım takır takır işleyecek bence de ama bakalım.