Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.715
- 2.953
Allaahhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaahhhh
Bu bilgileri nereden alıyorlar çok merak ediyorum
O zamanlar güzel 1 oyundu bence kanks yavWolf mu team![]()
Önüne geçilmesi gereken bir konuÇok basit, oyunculardan. Bunların alayı oyuncular ile kanka
Yorum yapmayacağım, çok şaşırttın beni knkO zamanlar güzel 1 oyundu bence kanks yav![]()

Aslinda alican bir eyube kiralayacaksin bedava oyuncu maasida dusukturYabancı müsait olsa +2de denenir
Önüne geçilmesi gereken bir konu
Allaahhhh
Metin 2 yokmu aradaKardeşim adam hacker bu programı kullanmamasına imkan vermiyom
O ne meselaBenim bu zamana kadar kullandığım programlar Knight Online be Wolfteam zamanları Raidcall Cs 1.6 ve Cs Go Ts daha sdonrasında ise Discord'a geçtik
![]()
Yakup kimYakup’a göre ilkay’in ilk tercihi biz olacaktik
Erden timur’u kötü göstermek icin tete’nin sözlesmesini yalan ve yanlis sekilde insanlara sunmaya calisti
Ama bizim taraftarimiz balik hafizali galiba hala böylelerine prim veriyorlar
Yakup kim
Karı kız kovalamaktan bir oturup calisamadim delircem ya. Içimi yiyor sürekli aklımda arkadaş. Havalar bir serinlesin oturup halledicem artikSlack disinda chat programi kullanan adamdan hayir gelmez
Oynamadım fazla kuzenler arkadaşlar oynuyodu ama ben Knight Online tarafındaydımMetin 2 yokmu arada