Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Zaha ile ziyech'i hiçbir şekilde görmek istemiyorum. bu ikisinden çıkıp, bir tane kanat alabilsek süper olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama çıkamıyoruzZaha ile ziyech'i hiçbir şekilde görmek istemiyorum. bu ikisinden çıkıp, bir tane kanat alabilsek süper olurdu.
sansli bir uyemizin ismini yakup cinar yapalim admirimYakup’u gördüğüm yerde dövücem.
Var ama odaya kitleyelip dövecek adamda lazım.İspanyol olup TR'de iş yapan oyuncu var mı?
Angelino bile tutmadı. Tabi bizim oyun anlayışımız ile de alakalıydı fakat o da çok hareketsizdi orası da ayrı bir gerçek. Ne bileyim Galan falan sanki İspanyol oyunculardan bir tık uzak dursak daha iyi olacak gibi.
Tokatlasan yeter admirim fazla ciddiye almamak lazımYakup’u gördüğüm yerde dövücem.
Hatirlamiyorum.cicaldau geldiği sezon muydu o
Yakup döver benceYakup’u gördüğüm yerde dövücem.
Kero admirin boyu kacYakup döver bence
bu hiç bir bku bilemeyen adam böyle dediyse ziyech ilk 11, kerem solbek, zaha da aağ bek olarak başlıyor demektir
Yakup’a göre ilkay’in ilk tercihi biz olacaktik
Erden timur’u kötü göstermek icin tete’nin sözlesmesini yalan ve yanlis sekilde insanlara sunmaya calisti
Ama bizim taraftarimiz balik hafizali galiba hala böylelerine prim veriyorlar
Kaynak sayfanın 1 milyon takipçili 1 spor gazetesinde gazeteci olduğunu söyleyeyim.Defans oyuncu da kimi sattık?İlgileniyomuşuz sadece..
Yakup kendi dibini döver ancaYakup döver bence
Ya Nelsson'saSanchez gitmiş
Reis bugün hangi takımı tutacaksinYa Nelsson'sa![]()
Sparta Prag UlanReis bugün hangi takımı tutacaksin
kıyamet elameti bunlarHem yakup hem temel bildi
Ya Nelsson'sa![]()