Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen hemen ayni savunma oyunculariyla en az gol yiyen takimdik son iki sezon. Tabi lig'in kalitesi tartisilir ama ben daha cok bu sorunun bireysel oldugunu düsünüyorum.
Sorun bireysel soyle olur; takim halinde cok iyi defans yaparsin ama bir oyuncu gelip sahanin ortasina sicar tamam dersin X oyuncu yuzunden gol yedik. Biz her macta 2-3 gol yemeye basladik farkindaysan daha hazirlik maclarinda bu boyle basladi bu sezon. Ligde yedigimiz gol sayisi bir olcu degil, ligin kalitesi ortada cunku.

Gecen sezon da CL'de her macta gol yedik bu sene de Avrupa takimlarina karsi farkli degiliz. Sürekli pozisyon da veriyoruz.

Transferle hic birsey düzelmez

Hoca artik sacma sapan oyun anlayisindan vazgecmesi lazim

Sampiyon olduk diye bosuna yazmayin bu kadroyla sampiyon olmak büyük bir olay degil

Eli ayagi düzgün bir rakip darma duman ediyor bizi

Kopenhag, Prag, fb, bjk ve yb maclarinda agir sictik

ManU falan da demeyin, iki maci da Onana verdi bize üstelik sans da yanimizdaydi

Bir tek Bayern maclarinda top oynadik

Hoca artik bir seyleri degistirmeli
Yotube skills videolarından oyuncu almayarak başlayabilir işe

Transferle hic birsey düzelmez

Hoca artik sacma sapan oyun anlayisindan vazgecmesi lazim

Sampiyon olduk diye bosuna yazmayin bu kadroyla sampiyon olmak büyük bir olay degil

Eli ayagi düzgün bir rakip darma duman ediyor bizi

Kopenhag, Prag, fb, bjk ve yb maclarinda agir sictik

ManU falan da demeyin, iki maci da Onana verdi bize üstelik sans da yanimizdaydi

Bir tek Bayern maclarinda top oynadik

Hoca artik bir seyleri degistirmeli
Abicim vazgeçmiyor. Adamların tek yapacağı şey hızlı adamlarıyla arkaya sarkmak. Bizde o geniş alanı veriyoruz.

Bence sorunun ne olduğunu bile bilmiyordur. Hakemmis sorun zaten. Ah bir Azeri hakem olacaktıki hocam show yapacakti

Baturina olmaz mıydı ya geçen sene adı çok geçiyordu. Bu sene geçti artık da bence bize cuk otururdu.

Mertens ileride toparlayabilir belki ama şu haliyle alternatif oyuncu olmaktan öteye gidemez. Ziyech orası için en uygun aday gibi elimizdeki oyuncular arasından. Çok uzun zamandır artık sağ kanatta değil merkezde hücumcu orta saha olarak değerlendirilmesi gerektiğini yazıyordum zaten ama asıl sıkıntı bence Ziyech oraya kaldırılınca da çözülmeyecek. Torreira böyle kullanılmaya devam edilecekse bize işin mücadele tarafında fark yaratacak 3. bir orta saha gerekiyor Torreira & Sara ikilisinin yanına

Abdülkerim in toparlayabileceğine de inancım kalmadı artık. Nelsson & Davinson ikilisini izleyebiliriz artık orda. Yok illa sol ayaklı stoper ile oynanacaksa da bir transfer gerekiyor oraya

Muslera da sezona çok kötü giren oyunculardan biri inşallah toparlar

Köhn elinden geleni yaptığına eminim fizik/kondisyon olarak da kötü değil ama olmuyor işte. Çok daha net bir sol bek gerekiyor bize

Bilmiyorum takımda limit yok transfer yapabilmek için şampiyonlar ligine kalmak zorundayız hatta Eylül ayına yaklaştık filan takımda çoğu şey yolunda gitmiyor

Galatasaray'ın reçetesi net

-Alan kaplayan, uzun, sizelı ve pozisyon bilgili 6 (Tessmann & Martel & Mendy & Karazor)

-Pozisyon bilgili ve hantal olmayan sol stoper (Alexsandro & Koulierakis & Hajdari)

-Defansif Sol Bek (Makengo & Esquivel & Doig & Candido)

ka şunları 3 aydır yazıyorum özellikle bu üç bölgeyi

bunlar nasıl hoca nasıl yönetim nasıl bir teknik ekip nasıl bir scouting departmanı nasıl bir futbol yapılanması varda yeni fark ediyorlar!!!!

aklım hayalim almıyor!!!

sen direkt 8/10 sağbek ile bu üç pozisyonuda temmuz başı çözeceksin!!!

abdulkerim sakatlığından beri SOS veriyor
köhnü maximum 5 maç sonrs çözmen lazım
6 numara zaten geçen sene yaşadığın tüm büyük kader maçların hezimetinin kilit noktası!

Taraftarla bağı tamamen koptu, en fazla 4-5 hafta veriyorum kendisine
Cl elenirsek taraftar ile bağı toparlanamaz duruma gelir. Kredisi olduğunu savunan biriyim ben üstelik, ama savunmam bu noktadan sonra. Bakalım top kendisinde, buradan nasıl dönecek, dönebilecek mi, izleyeceğiz...

marcos alonso boştaymış, sağlık testinden geçebilirse alalım. sol stoper de oynar sol bekte de en azından tecrübesiyle riera kadar idare eder. bu yönetim ve hoca yüksek bonservisli risk almasınlar bence beceremiyolar. onun yerine alonso-sandro tarzı boştaki heriflerden 1-2 tane kapatalım biri patlayana kadar idare eder, sonra diğerine bayrağı devreder. gidip panikle alakasız bi 10 milyona filan herif alacaklar sonra gene bütün gün tinertaş flood'u okuyacaz alakalı alakasız.

emin kalsa şuan nelsson ve abdulkerimden önde olurdu. hem kendine yazık etti hem bize
Gitti iyi yaptı çocuk. Bu adamda genç oyuncu kazanma isteği yok. Mertens dökülüyor buna rağmen hala sabit fikirli davranıyor. Yusuf hazırlık maçlarında en hazır en istekli adamdı ona rağmen bir kere bile denemedin yine bitirdin çocuğu. Sana harcanan paralara yazıklar olsun ya, bu kulübün efsanesine bu kadar olanaklar verilmedi

Yapmamız gereken montella'nın kullandığı gibi kaan ayhan'ı kullanmak. Hücuma çıkarken üçlü stoperin sağı rakip hücum yaparken savunma önü. Bu hamle ile hem savunmadan çıkarken 1 ekstra iyi ayak eklemiş oluruz hem de savunmada kalan artı 1 oyuncu.

1 yorumda kerem beye yapayım!

42. dakika köhn kötü pas verdi
artist artist tepki veriyor
o yepki verince young boys tarafı doğal olarak tşk geçti bi gaza geldiler!!!!

Bunun negatifliğinin ben ...... !

Evlatcı zihniyet yine kulupde baş gösterdi!
evlatcılık yapıldığında o sezon kabusa dönüşüyor!!!!

Yapmamız gereken montella'nın kullandığı gibi kaan ayhan'ı kullanmak. Hücuma çıkarken üçlü stoperin sağı rakip hücum yaparken savunma önü. Bu hamle ile hem savunmadan çıkarken 1 ekstra iyi ayak eklemiş oluruz hem de savunmada kalan artı 1 oyuncu.

bak 1 tane 6 olsa orada en kötü kaan gibi

gollerde ilk toplara hep o girecek abdulkerimde kendi kademesinde duracaktı iki golde tam 6 nın doldurduğu yere düşüp kademe arkasına asist oldu!

6 numaranın yapması gerekenleri stoperlere yaptırıyor topu kazanamadıkları an kademeleri bomboş kalıyor!

abı bu nasıl bir td yaaa nasıl bunu göremezsin nasıl !!!!

Sorun bireysel soyle olur; takim halinde cok iyi defans yaparsin ama bir oyuncu gelip sahanin ortasina sicar tamam dersin X oyuncu yuzunden gol yedik. Biz her macta 2-3 gol yemeye basladik farkindaysan daha hazirlik maclarinda bu boyle basladi bu sezon. Ligde yedigimiz gol sayisi bir olcu degil, ligin kalitesi ortada cunku.

Gecen sezon da CL'de her macta gol yedik bu sene de Avrupa takimlarina karsi farkli degiliz. Sürekli pozisyon da veriyoruz.

Abdülkerim acil toparlanmali. Ne zaman düsüse gecti ozaman basladi bizim savunma sallanmaya. O ilk dönemi taş gibiydi. Nelsson desen bence hep ayni. Sanchez iyi güzel de 5 mac var 3 mac yok malesef.

1 yorumda kerem beye yapayım!

42. dakika köhn kötü pas verdi
artist artist tepki veriyor
o yepki verince young boys tarafı doğal olarak tşk geçti bi gaza geldiler!!!!

Bunun negatifliğinin ben ...... !

Evlatcı zihniyet yine kulupde baş gösterdi!
evlatcılık yapıldığında o sezon kabusa dönüşüyor!!!!
iy 2 gollük pozisyonu engelledi hakkını vermek lazım bugün özelinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt