Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim ve köhn'den çıkıp, stoper ve sol bek almalıyız. Şampiyonlar ligine katılırsak boşta olan depay mantıklı olurdu. Bir tane de kanat lazım ama ziyech veya zaha'dan çıkamamiz lazım önce.

koskoca milyar dolarlık şirket var ortada.

başında bir tane patron var.

şirket kötü gidiyor, ama genel müdür suçlanıyor.

abi madem suç genel müdürde, patron kovsun onu o zaman?

süper başkan ya dursun, yarın sabah kov abi hocayı. al turu 2. maçta?

yaw siz neden bahsediyorsunuz? insanı okan buruk savunuyor pozisyonuna sokuyorsunuz.

vallah arada geyik yapıyoruz falan ama sana şunu net söyleyeyim. yanlış yapıyorsun.
bu külübün başındaki musibetlerin tamamının %100 sorumlusu dursun ve yeni yönetimidir.
Suçsuz demiyoruz ki. Her şeyi herife yüklememek lazım. Suçlu olduğu şeyler var olmadığı şeyler var. Yedek bıraktıkları Muçi'ye kulüp rekoru bonservis basan Jknin başkanı müthiş miydi ki 5 yedik?

başkan (patron) dursun.
okan td (eleman) değil mi?

ünal aysal ft için öyle diyordu ya?

vallah başkanda okan sportif aşde okan tdde okan

Erden Timur gidince yerine o geçti

transferide o yapıyor yönetiminide o koruyor takımıda o hazırlıyor

ağzını yaya yaya sınırsız bütçemiz var başkanımız istediğinizi alın diyen okandı

yönetimini yöneticilerini bir başkan edasıyla en deep şekilde koruyanda oydu

keltoşla rotasyonun zararlı olduğuna hemfikir olanda okan

Nasıl ki Erden Timur varken herşeyden sorumlu oydu

şimdide okan!!!!

Kendş düşen ağlamaz!!!!

yaw siz neden bahsediyorsunuz? insanı okan buruk savunuyor pozisyonuna sokuyorsunuz.
Dediklerimizi niye farklı tarafa çekiyorsun onu anlamadım. Okan'ın en az 1 sezonu hatta 2 sezonu daha tamamlayacak kredisi var bende ama yanlış yapıyorsa da söylerim. Bu kovulsun demek veya Dursun suçsuz demek değil.

Suçsuz demiyoruz ki. Her şeyi herife yüklememek lazım. Suçlu olduğu şeyler var olmadığı şeyler var. Yedek bıraktıkları Muçi'ye kulüp rekoru bonservis basan Jknin başkanı müthiş miydi ki 5 yedik?
dursun'un sadece erden timur'u aforoz etmesi ve aforoz etme şekli bile takımdaki tüm oyuncuların çalışma motivasyonunu şırınga ile çekti.

bjk maçında şans faktörü de vardı. ben bir maçlık bakmıyorum olaya. erden timurlu bir gs'a da bir takım gelip 5 atabilirdi.

bir takım tek bir maçta sıçabilir.

gs'daki problem bu değil. takımın beti bereketi gitmiş dursun yüzünden.

her şeyin başlangıcı, tahrik noktası, fitili ateşleyen olumsuzluk hepsi dursun ve yeni yönetimi.

Bir dahaki seçimde oy verme

Dediklerimizi niye farklı tarafa çekiyorsun onu anlamadım. Okan'ın en az 1 sezonu hatta 2 sezonu daha tamamlayacak kredisi var bende ama yanlış yapıyorsa da söylerim. Bu kovulsun demek veya Dursun suçsuz demek değil.
ee ben de aynısını düşünüyorum. neden anlaşamıyoruz o zaman acaba?

okan hocanın kredisi bende de var.
sapına kadar eleştirilmeli.
ama bütün bunların ana sebebi dursun.

nerede anlaşamıyoruz?

dursun'un sadece erden timur'u aforoz etmesi ve aforoz etme şekli bile takımdaki tüm oyuncuların çalışma motivasyonunu şırınga ile çekti.

bjk maçında şans faktörü de vardı. ben bir maçlık bakmıyorum olaya. erden timurlu bir gs'a da bir takım gelip 5 atabilirdi.

bir takım tek bir maçta sıçabilir.

gs'daki problem bu değil. takımın beti bereketi gitmiş dursun yüzünden.

her şeyin başlangıcı, tahrik noktası, fitili ateşleyen olumsuzluk hepsi dursun ve yeni yönetimi.

Ben de bir maçlık bakmıyorum zaten. Aynı şeyleri 10 kişilik Fb'ye karşı da yaşadığımız için sorun var.

Dursun konusunda aynı fikirdeyiz

ee ben de aynısını düşünüyorum. neden anlaşamıyoruz o zaman acaba?

okan hocanın kredisi bende de var.
sapına kadar eleştirilmeli.
ama bütün bunların ana sebebi dursun.

nerede anlaşamıyoruz?
Jkden 5 yememizin sebebi Dursun değil. Erden devam etse de yiyebilirdik dediğin gini. Hatta Erden varken de Fb'ye karşı aynı oyunu oynamıştık.

vallah başkanda okan sportif aşde okan tdde okan

Erden Timur gidince yerine o geçti

transferide o yapıyor yönetiminide o koruyor takımıda o hazırlıyor

ağzını yaya yaya sınırsız bütçemiz var başkanımız istediğinizi alın diyen okandı

yönetimini yöneticilerini bir başkan edasıyla en deep şekilde koruyanda oydu

keltoşla rotasyonun zararlı olduğuna hemfikir olanda okan

Nasıl ki Erden Timur varken herşeyden sorumlu oydu

şimdide okan!!!!

Kendş düşen ağlamaz!!!!
hımm. florya projesini de soralım o zaman kendisine ne karar vermiş merak ettim.

yaw hepinizi anlıyorum. benim hoca falan savunduğum da yok da...

bir işletmede sorun varsa, birinci sorumlu PATRON'dur. en baştaki kişidir.

şunun farkında olalım yaw.

bir de dursun'un çok özel bir amacı var yani şunu kaçırıp da yok okan hoca köhn oynattı falan işlerine girmeyelim bence. ya da girelim de, ana problemi unutmayalım.

bence erden bey olsa da bir şey değişmeyecekti

hatta onun açısından bakarsak pozitif bir durum çünkü yönetimde olsa zılgıtı yiyecekti diğerleri gibi.

okan'ın futbolundaki riskler daha önceden de söyleniyordu. bir ayda ortaya çıkan şeyler değil. gidenler, yaşlananlar, performansı düşenler derken oyundaki sorunlar daha fazla göze batıyor işte.

Sol bek yoksa sağ bek alsinlar. Jelert de sol bek oynar. Ters ayaklı olduğu için hiç olmazsa dıştan içe doğru top taşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt