Okan Gecir
Tecrübeli Üye
Abdülkerim ve köhn'den çıkıp, stoper ve sol bek almalıyız. Şampiyonlar ligine katılırsak boşta olan depay mantıklı olurdu. Bir tane de kanat lazım ama ziyech veya zaha'dan çıkamamiz lazım önce.
Suçsuz demiyoruz ki. Her şeyi herife yüklememek lazım. Suçlu olduğu şeyler var olmadığı şeyler var. Yedek bıraktıkları Muçi'ye kulüp rekoru bonservis basan Jknin başkanı müthiş miydi ki 5 yedik?vallah arada geyik yapıyoruz falan ama sana şunu net söyleyeyim. yanlış yapıyorsun.
bu külübün başındaki musibetlerin tamamının %100 sorumlusu dursun ve yeni yönetimidir.
başkan (patron) dursun.
okan td (eleman) değil mi?
ünal aysal ft için öyle diyordu ya?
bu arada muslera bence önemli bir sorun yaşamadı. ama maçın geldiği noktadan sonra sahada olmayı pek istemedi
desem dayak yer miyim
Dediklerimizi niye farklı tarafa çekiyorsun onu anlamadım. Okan'ın en az 1 sezonu hatta 2 sezonu daha tamamlayacak kredisi var bende ama yanlış yapıyorsa da söylerim. Bu kovulsun demek veya Dursun suçsuz demek değil.koskoca milyar dolarlık şirket var ortada.
başında bir tane patron var.
şirket kötü gidiyor, ama genel müdür suçlanıyor.
abi madem suç genel müdürde, patron kovsun onu o zaman?
süper başkan ya dursun, yarın sabah kov abi hocayı. al turu 2. maçta?
yaw siz neden bahsediyorsunuz? insanı okan buruk savunuyor pozisyonuna sokuyorsunuz.
dursun'un sadece erden timur'u aforoz etmesi ve aforoz etme şekli bile takımdaki tüm oyuncuların çalışma motivasyonunu şırınga ile çekti.Suçsuz demiyoruz ki. Her şeyi herife yüklememek lazım. Suçlu olduğu şeyler var olmadığı şeyler var. Yedek bıraktıkları Muçi'ye kulüp rekoru bonservis basan Jknin başkanı müthiş miydi ki 5 yedik?
Bir dahaki seçimde oy vermekoskoca milyar dolarlık şirket var ortada.
başında bir tane patron var.
şirket kötü gidiyor, ama genel müdür suçlanıyor.
abi madem suç genel müdürde, patron kovsun onu o zaman?
süper başkan ya dursun, yarın sabah kov abi hocayı. al turu 2. maçta?
yaw siz neden bahsediyorsunuz? insanı okan buruk savunuyor pozisyonuna sokuyorsunuz.
ee ben de aynısını düşünüyorum. neden anlaşamıyoruz o zaman acaba?Dediklerimizi niye farklı tarafa çekiyorsun onu anlamadım. Okan'ın en az 1 sezonu hatta 2 sezonu daha tamamlayacak kredisi var bende ama yanlış yapıyorsa da söylerim. Bu kovulsun demek veya Dursun suçsuz demek değil.
dursun'un sadece erden timur'u aforoz etmesi ve aforoz etme şekli bile takımdaki tüm oyuncuların çalışma motivasyonunu şırınga ile çekti.
bjk maçında şans faktörü de vardı. ben bir maçlık bakmıyorum olaya. erden timurlu bir gs'a da bir takım gelip 5 atabilirdi.
bir takım tek bir maçta sıçabilir.
gs'daki problem bu değil. takımın beti bereketi gitmiş dursun yüzünden.
her şeyin başlangıcı, tahrik noktası, fitili ateşleyen olumsuzluk hepsi dursun ve yeni yönetimi.
Jkden 5 yememizin sebebi Dursun değil. Erden devam etse de yiyebilirdik dediğin gini. Hatta Erden varken de Fb'ye karşı aynı oyunu oynamıştık.ee ben de aynısını düşünüyorum. neden anlaşamıyoruz o zaman acaba?
okan hocanın kredisi bende de var.
sapına kadar eleştirilmeli.
ama bütün bunların ana sebebi dursun.
nerede anlaşamıyoruz?
hımm. florya projesini de soralım o zaman kendisine ne karar vermiş merak ettim.vallah başkanda okan sportif aşde okan tdde okan
Erden Timur gidince yerine o geçti
transferide o yapıyor yönetiminide o koruyor takımıda o hazırlıyor
ağzını yaya yaya sınırsız bütçemiz var başkanımız istediğinizi alın diyen okandı
yönetimini yöneticilerini bir başkan edasıyla en deep şekilde koruyanda oydu
keltoşla rotasyonun zararlı olduğuna hemfikir olanda okan
Nasıl ki Erden Timur varken herşeyden sorumlu oydu
şimdide okan!!!!
Kendş düşen ağlamaz!!!!
abi yine aynı fikirdeyiz. hatta "dediğin gibi" demişsin işte. :dJkden 5 yememizin sebebi Dursun değil. Erden devam etse de yiyebilirdik dediğin gini. Hatta Erden varken de Fb'ye karşı aynı oyunu oynamıştık.
Sen %100 Dursun suçlu diyorsun. Ben %83 falan.abi yine aynı fikirdeyiz. hatta "dediğin gibi" demişsin işte. :d