Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen %100 Dursun suçlu diyorsun. Ben %83 falan.

Neden 83 dersen

gecenin 3ünde biz 3-4 kişi burada gs için kafa patlatıyoruz.

emin ol bazı oyuncular ve hoca da bizimle aynı durumdadır.

ama dursunn!

şarabı 23:30 gibi bitmiştir şimdi mışıll uyuyordur.

sabah yaverine "maç kaç kaç bitti" diye sorar ayıp olmasın diye.

gs bu kadar umurunda çünkü.

balık baştan kokar. patron neyse şirket de odur.

point hotelde bir havlu çalınsa uyku uyuyamayacak adam, gs maçının 75. dakikasında uykuya dalmadıysa neyim :d

hımm. florya projesini de soralım o zaman kendisine ne karar vermiş merak ettim.

yaw hepinizi anlıyorum. benim hoca falan savunduğum da yok da...

bir işletmede sorun varsa, birinci sorumlu PATRON'dur. en baştaki kişidir.

şunun farkında olalım yaw.

bir de dursun'un çok özel bir amacı var yani şunu kaçırıp da yok okan hoca köhn oynattı falan işlerine girmeyelim bence. ya da girelim de, ana problemi unutmayalım.

ya şu forumda bile dursunu savunan seven varmı bilmiyorum rastlamadım
dursunu bu hayatda bi levent tüzemen bi cüneyt kalamış seviyor birde köpeği varsa o seviyordur
karısının bile sevdiğini sanmıyorum

zaten dursunu isteyen kim veliciğim!!!!

dursunmu ortasahayı boşaltıp
cnm bjkcim gel bize 5 tane domalt diyen ya!
dursunmu verdi taktiği takım uzun top oynasın sonra hep birlikte baskı yapın diyen

hocayı savunacağım diye niye olayı saptırıyorsun!
kimsenin dursunu istediği filan yok
transfer filanda bahane değil!

oynadığın rakipler kim ya
biri isviçre sonuncusu
diğeri götü boklu bjk anasını satayım!

bence erden bey olsa da bir şey değişmeyecekti

hatta onun açısından bakarsak pozitif bir durum çünkü yönetimde olsa zılgıtı yiyecekti diğerleri gibi.

okan'ın futbolundaki riskler daha önceden de söyleniyordu. bir ayda ortaya çıkan şeyler değil. gidenler, yaşlananlar, performansı düşenler derken oyundaki sorunlar daha fazla göze batıyor işte.
En basıtinden Okanın gitme durumunda erden iyi bir td getirirdi takıma, şimdi okan gitmeli dememe rağmen dursunun okan dan iyi bir td getirecegine zerre inanmıyorum. Yani iki uçuda uçurum olan bir yerdesin nereye adım atsan aşagıya düşüyorsun kurtuluş yok.

ya şu forumda bile dursunu savunan seven varmı bilmiyorum rastlamadım
dursunu bu hayatda bi levent tüzemen bi cüneyt kalamış seviyor birde köpeği varsa o seviyordur
karısının bile sevdiğini sanmıyorum

zaten dursunu isteyen kim veliciğim!!!!

dursunmu ortasahayı boşaltıp
cnm bjkcim gel bize 5 tane domalt diyen ya!
dursunmu verdi taktiği takım uzun top oynasın sonra hep birlikte baskı yapın diyen

hocayı savunacağım diye niye olayı saptırıyorsun!
kimsenin dursunu istediği filan yok
transfer filanda bahane değil!

oynadığın rakipler kim ya
biri isviçre sonuncusu
diğeri götü boklu bjk anasını satayım!
masonnnncuğummm

ulan hocayı neden savunayım beee?

diyorum ki,

problem senin dediğin gibi hocadaysa,

o zaman dursun bu akşam hocayı değiştirsin?

değiştirmiyorsa, suç kimde?

haa diyorsan ki, hocayı değiştirecek güç dursun'da yok.

e o da problem değil mi?

yani her halukarda suç patronda değil mi abi?

:d

En basıtinden Okanın gitme durumunda erden iyi bir td getirirdi takıma, şimdi okan gitmeli dememe rağmen dursunun okan dan iyi bir td getirecegine zerre inanmıyorum. Yani iki uçuda uçurum olan bir yerdesin nereye adım atsan aşagıya düşüyorsun kurtuluş yok.
o yüzden takımın düzelmesi lazım. bu ekip kriz yönetebilecek bir ekip değil

masonnnncuğummm

diyorum ki,

e o da problem değil mi?

senin ki neye benzedi

erden timura laf etmeye dübürlerinin yetmediği yerde hocalarını savunup transferlere laf atıp sinsi sinsi erden timur eleştirisi yapanlarla aynı kafadasın yskışmıyor sana sen yapma bunu

yauv zaten dursun baş suçlu
bunu şurda aksini söyleyen 1 kişi bile görmedim

hatta forumun tümünün tek birlik olduğu konu dursun düşmanlığıdır sanırım
varsa dursunu destekleyen beri gelsin
çıkacağını sanmıyorum
varsada malın önde gidenidir

çok değil 1 ay önce istifa hashtsgleri 100 binleri gördü hergün tepkiler yağdı ama ne oldu sayın hocan can siperane dursununu korudu
o iş bende dedi rahat olun dedi
sorumluluğu alıyorum dedi
tepki veren taraftara bunlar gsli değil dedi

şimdi o sorumluluğun bedelini ödüyor!!!!

korumasaydı!!!

Transferle falan çözülmeyecek problemler var. Rakibin yeni transferi sakatlanmış, neden onlar yapabiliyor? O kadar para harcandı. Yapsaydı planlamasını da 3. sezonunda futbola benzeyen bir şeyler izleseydik.

Asıl transferin nereye gerektiği belli de, işte onun için önce iyice batmamız gerekiyor galiba.

ya düşün sen icardi-torriera-muslera'sın. sanchez, nellson vb hepsini düşün:

geçen sezon takıma hayvansal katkı sağlamış, hem maddi hem manevi anlamda bir adamı, rencide ederek gönderiyorlar.

iş yerine saf faydası olan adamı, rezalet şekilde gönderiyorlar.

sorgulamaz mısın ne oluyor diye?

erden timur işi, tüm takımı pskolojik olarak da etkilemiştir.

senin ki neye benzedi

erden timura laf etmeye dübürlerinin yetmediği yerde hocalarını savunup transferlere laf atıp sinsi sinsi erden timur eleştirisi yapanlarla aynı kafadasın yskışmıyor sana sen yapma bunu

yauv zaten dursun baş suçlu
bunu şurda aksini söyleyen 1 kişi bile görmedim

hatta forumun tümünün tek birlik olduğu konu dursun düşmanlığıdır sanırım
varsa dursunu destekleyen beri gelsin
çıkacağını sanmıyorum
varsada malın önde gidenidir

çok değil 1 ay önce istifa hashtsgleri 100 binleri gördü hergün tepkiler yağdı ama ne oldu sayın hocan can siperane dursununu korudu
o iş bende dedi rahat olun dedi
sorumluluğu alıyorum dedi
tepki veren taraftara bunlar gsli değil dedi

şimdi o sorumluluğun bedelini ödüyor!!!!

korumasaydı!!!
tamam bak her şeye katılıyorum. okanı savunmuyorum. hatta okan hoca başlığına bak "yönetime sahip çıkalım" dediği anda neler yazmışım.

sadece şunu diyorum, bu iş hiyerarşik olarak önce yönetimi götürmeli. sonra hocayı.

şöyle düşün. hepimiz, 30 milyon kişi tepki gösterdik ve okan hoca kovuldu.

eee?

yerine hans flick geldi.

ulan başkan yine dursun.

önce dursun'u kovmak için aksiyon alınmalı.

masonnnncuğummm

diyorum ki,

e o da problem değil mi?

Dursun bu akşam hocayı degişse ne olacak ki yav okandan iyisini getiremez zerre inanmıyorum yani. Dursun zaten kepaze bir herif olduğundan çözemez sorunu. E patron zaten kepazeyken müdürünün iyi olması lazımken (OB) oda iyi olmayınca batıyorsun zaten rtaş.

Dursun bu akşam hocayı degişse ne olacak ki yav okandan iyisini getiremez zerre inanmıyorum yani. Dursun zaten kepaze bir herif olduğundan çözemez sorunu. E patron zaten kepazeyken müdürünün iyi olması lazımken (OB) oda iyi olmayınca batıyorsun zaten rtaş.
işte bu matematikte, 1. problem kim?

senin de dediğin gibi patron.

değiştirse ne olacak, daha iyisini bile getiremiyor.

ulan ben de bunu yazıyorum zaten saatlerdir.

biz sportif direktör ülkesiyiz beyler. florya'da bu kadar ağırlığı olan bir taşın kalkması tabi ki her şeyi değiştirir. her gün cifleyip, cilaladığı topçuların sükuneti ve motivasyonu da dahil.

en son ünal aysal da kendini böyle robotlarla fm oynuyorum sanıyordu. gördü sonra diyeceğim de gördüğünü bile sanmıyorum. her şampiyon olan başkan 2 sene sonra futboldan anlamaya, transferi ben yapıyorum demeye başlıyor. buna mustafa cengiz de dahil.

gecenin 3ünde biz 3-4 kişi burada gs için kafa patlatıyoruz.

emin ol bazı oyuncular ve hoca da bizimle aynı durumdadır.

ama dursunn!

şarabı 23:30 gibi bitmiştir şimdi mışıll uyuyordur.

sabah yaverine "maç kaç kaç bitti" diye sorar ayıp olmasın diye.

gs bu kadar umurunda çünkü.

balık baştan kokar. patron neyse şirket de odur.

point hotelde bir havlu çalınsa uyku uyuyamayacak adam, gs maçının 75. dakikasında uykuya dalmadıysa neyim :d
Kısmen bu düşünceye katılıyorum. Evet hoca Galatasaray için yetersiz. Yanliş anlaşılmasın şahsen 2 senedir söylüyorum bunu sebeplerini de yazdım defalarca tekrar etmiycem uzun uzun. Ancak Bayern in yetersiz olduğunu düşünüp şampiyon yapan hocayı gönderdiğini gördük daha önce. Adamlar bakıyo teşhisi koyuyo işleme alıyo. Evet hocayı eleştirin ama adam daha fazlasını istesede yapamıyo zaten. İyi niyetlidir vs ok ama beni işin bu kısmı değil oynattığı futbol ilgilendirir. Her neyse adam şampiyon hocayı gönderiyo. Benim yönetimim bunu fark edemeyip devam ediyosa rahatlıkla diyebilirim ki dursun ve yönetimi sorumludur. Yapamıyosa neden devam ediyosun. Bjk den 5 yedirdi. Avrupa karnesi facia. Toplasan 10 düzgün maç yok 2 senede ben mi gönderiyim. Daha nasıl bir sinyal olcak sana kötü olaylar öncesi. Oyun yok. Oyun okuma yok. Taktik ne ben bilmiyorum. Oyuncu kazanma desen boey az daha gidiyodu. Zaha bitirildi. Kerem halen kadroda. Kamp kötü geçmiş belli. Transfer için seçtiği adamlar oyununa uymuyor. İcardi dışında kimi kazandı bilmiyorum. Yaptığı bence nadir iyi şeylerden biri. Ne olcak daha gitmesi için ve Evet onu tutan Başkan ve yönetim asıl suçlu

işte bu matematikte, 1. problem kim?

senin de dediğin gibi patron.

değiştirse ne olacak, daha iyisini bile getiremiyor.

ulan ben de bunu yazıyorum zaten saatlerdir.
Sorunun kaynağıda burada patlıyor zaten GSmizi kurtarabilecek bu durumu düzeltebilecek birisi yok.

tamam bak her şeye katılıyorum. okanı savunmuyorum. hatta okan hoca başlığına bak "yönetime sahip çıkalım" dediği anda neler yazmışım.

sadece şunu diyorum, bu iş hiyerarşik olarak önce yönetimi götürmeli. sonra hocayı.

şöyle düşün. hepimiz, 30 milyon kişi tepki gösterdik ve okan hoca kovuldu.

eee?

yerine hans flick geldi.

ulan başkan yine dursun.

önce dursun'u kovmak için aksiyon alınmalı.

dursunun istifa etmesi %1 olasılık
anca 2-3 başarısız td sonrası olur

şunun olduğu yerde başarısızlık da olur

cenk ergün var ise başarısızlığın olduğu yerde vardır.”

GVh_9IiX0AA-WpN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt