Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad zaten şu iki orta sahanin bir tik arkasına adam koyan takım delik deşik ediyor bizi paslarla veya verkaclarla. Orada topu alan rakip oyuncu da cayir gibi alani buluyor ya sağa atiyor ya sola ya da kendisi gidip 30m top sürüyor.
zaten sürekli böyle pozisyon veriyoruz böyle. bir tane top indirebilen forveti bir de hızlı topçusu olan takım sürekli o bölgede ikili oyunla pozisyon yaratır.

Fatih hocada yıllardır ben yaptım, ben buldum inadı hiç değişmedi, en az 5,6 tane vasat bulur , ortalamanın ultra üstü adamlar varken (Drogba-Sneijder-Melo-Eboue-Telles)
Yiğit Gökoğlan , Dany, Salih Dursun, Veysel Sarı gibi adamları dolduran kendisi
He unutmadan 100 gram Salam
Ceyhun Gülselam 🤓
Yabancı sınırının gereklilikleri bir çoğu. Zaten Okan hoca gönderilecek konuma gelirse, fatih hoca gelmesin. Artık Avrupalı sistem yaratacak hoca gerekiyor. Derwall nasıl bir devrim yaptı ise, yine o şekilde devrim yapabilecek bir hoca şart. Bu oyuncu kalitesi ile bu kadar abuk sabuk maçları kaybetmek resmen hakaret

takım şöyle karşılıyor rakibi

stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.

burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 258045
Bekler dominant olmalı bu sistemde Boey , Zichenko gibi , bol bol ortasahayı 4lemeli , ayrıca adam yiyen bir ortasaha daha lazım, Torreiranın yerinde olsam , küfürü basıp kaçarım

zaten sürekli böyle pozisyon veriyoruz böyle. bir tane top indirebilen forveti bir de hızlı topçusu olan takım sürekli o bölgede ikili oyunla pozisyon yaratır.
Hocanın geldiği ilk sezonda nasıl oynuyorduk bu kadar önde değildik bence. Detaylı o sezonu incelemek lazim. Sonradan bokunun çıktığını düşünüyorum bu işin.

Çıkarken de böyle çıkıyoruz, ortadaki 4lü üzerinden build up yapamamaktan ya da uzun top takıntısından stoperler uzun atıyor bayağıdır.
hep böyle çıkıyorduk da boey varken o tarafa oynayıp çıkıyorduk bir şekilde herhalde. hastalık bu futbol bunu güzel bir oyun olarak anlatıyordu.

Hocanın geldiği ilk sezonda nasıl oynuyorduk bu kadar önde değildik bence. Detaylı o sezonu incelemek lazim. Sonradan bokunun çıktığını düşünüyorum bu işin.
İlk sezon Martens 2 yıl daha gençti, ayrıca Sergio Oliviera müthişti, ve İcardi Torreira kalitesinde sagbekimiz vardı

jelertin çocuksu fiziği dosta korku düşmana güven veren bir cins

bu fizikle işi zor

kemik adam çıkar inşallah

Savunma hattı arkaya adam kaçıracağım korkusuyla kendini geriye atıyor çünkü. Daha önce söylemiştim avrupada böyle önde pres oynayacaksak elimizde 2 tane davinson 2 tane boey olması lazım. Mevcut hantal,fiziksiz savunma hattıyla bu oyunu oynamaya çalışırsak 45dkda turu verecek konuma düşersin böyle.

Bekler dominant olmalı bu sistemde Boey , Zichenko gibi , bol bol ortasahayı 4lemeli , ayrıca adam yiyen bir ortasaha daha lazım, Torreiranın yerinde olsam , küfürü basıp kaçarım

Valla arkadaşların dediği gibi boey dominantlığı olabilir o açıkları kapatan. ki Abdül de formunun dinamizminin zirvesindeydi.

Hala 6 numara kanat vs isteyen var şaka gibi. Kaan Ayhan bu yönetimin alabileceği çoğu 6 numaradan daha kaliteli bir 6 numara. Bu kadroya acilen sol stoper lazım. Nelson da Davinson da sağ stoper ikisi de sol stoperi beceremiyor kadroda o mevkiyi oynayabilecek tek adam var o da 6 aydır space jamdeki yeteneği çekilmiş basketbolcular gibi. Acilen sol stoper almamız lazım sezonu çöp etmeden.

Kanatlarda bir tane bile topu tutan adam olunca oyun hemen yükseliyor. Ziyech girdikten sonra gördük ama o da bitige yakın şuan. Kanat transferi yapmamak intihar olacak farkında değiliz. Alın gelin şu sallaiyi

İnsan doğru elestirileri alıp bunları kendisine öz eleştiri yaparak iç sesiyle yorumladığı zaman ve sonrasında doğru aksiyon aldığında gelişim gösterir. Malesef hocamızda bu sıfır. Geçen sezona kadar Okan Buruk'un seviye atlayacak kıvama gelip gelemeyeceğini merak ediyordum çünkü eşik atlayacak potansiyel kendisinde vardı fakat kendisi en iyiyi ben bilirim dediği için ne gelişim gösterebiliyor ne doğru eleştirileri alıp kendisinde öz elestiri yapabiliyor. Bir de bunların üstüne saygınlığını yitiriyor ve mental olarak da eksi ivmelenme gösteriyor.

Kahve tarzı eleştirileri dinleme tamam ama %80in aynı tarzda yaptığı elestirileri de bir dinle be adam. Oyuncu geç değiştirirsin takım sos verir geçen sene 20 maçta başımıza geldi önlem almadın bu sesi dinlemedin. Böyle saçma oyun planı ve dizilis olmaz alternatife yönelmen lazım diye çoğunluk söylüyor yine dinlemiyorsun. Doğru profilde adamlarla ilgilen diyoruz dinlemiyorsun(hadi diyelim ki transfer konusunda yönetimden illallah ettin kim gelirse gelsin çektin. Ee o zaman da yönetimi koruma abicim) kendi sonunu getiriyorsun malesef burasi Galatasaray burada yenmeyecek iki şey var biri amblem diğeri de renklerimiz. Bunun dışında yönetimden tut, antreman tesisi,stad,hizmetli,top toplayıcı, çim biçici herkesi bu taraftar ham diye yer

Kanatlarda bir tane bile topu tutan adam olunca oyun hemen yükseliyor. Ziyech girdikten sonra gördük ama o da bitige yakın şuan. Kanat transferi yapmamak intihar olacak farkında değiliz. Alın gelin şu sallaiyi
ziyekin koşmaya gücü yok gibi hayli ilginç vaziyette
okan buruk polat alemdarın halite dediği gibi sonunda yanlış adamı kestik diyecek

İstatistikler

Gol beklentisi
Young boys 1.90 (yarısı penaltı)
Galatasaray 2.18

Kazanılan ikili mücadele
Young boys 44
Galatasaray 57

Kazanılan Hava Topu
Young boys 16
Galatasaray 22

ulan ben mi yanlış maç izledim anlamadım . adamlar her hava topunda , havadan yerden her ikili mücadelede ağzımıza sıçmadı mı , bi dünya gol kaçırmaladılar mı

İstatistikler

Gol beklentisi
Young boys 1.90 (yarısı penaltı)
Galatasaray 2.18

Kazanılan ikili mücadele
Young boys 44
Galatasaray 57

Kazanılan Hava Topu
Young boys 16
Galatasaray 22

ulan ben mi yanlış maç izledim anlamadım . adamlar her hava topunda , havadan yerden her ikili mücadelede ağzımıza sıçmadı mı , bi dünya gol kaçırmaladılar mı
Bizde kacirdik

Dün kötü oynamadık abi net olarak savunma hattının yetersizliği yüzünden yenildik. Bjk maçı da aynı şekilde asla 5-0 yenilecek bir top oynamadık o maçta da stoper ikilisi sabote etmişti maçtı. Bu durum bas bas bağırıyo geçen sene sonundan beri hala abdülkerime güvenelim nelsona güvenelim modunda takılırsak bütün sezon gidecek elimizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt