- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
Laporte, artı F. Luis lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey gibi adamlar bir kere gelir, böyle oyuncular üzerine aynı şeyi yürütemezsin alternatif üretirsin. Önceki dönemde ilk sene Ujfalusi üzerinden oyun kurarken o sakatlanınca sol beke Riera koyup onun üzerinden gitmek gibi.hep böyle çıkıyorduk da boey varken o tarafa oynayıp çıkıyorduk bir şekilde herhalde. hastalık bu futbol bunu güzel bir oyun olarak anlatıyordu.
Bir de yarım sezon + yaz dönemi kadar vakit varken bizim gibi bir kulüp 10mye boeye benzer bir profil nasıl bulamaz yani jelertle boeyin alakası nedir hoca nasıl onaylayabiliyor bunu anlayamadım, kendi oyununda boeyin defansif katkısını çok da önemli görmediği ihtimalini düşünmek bile istemiyorumBoey gibi adamlar bir kere gelir, böyle oyuncular üzerine aynı şeyi yürütemezsin alternatif üretirsin. Önceki dönemde ilk sene Ujfalusi üzerinden oyun kurarken o sakatlanınca sol beke Riera koyup onun üzerinden gitmek gibi.
Sallai iyi topçu mu sana guvenirimKanatlarda bir tane bile topu tutan adam olunca oyun hemen yükseliyor. Ziyech girdikten sonra gördük ama o da bitige yakın şuan. Kanat transferi yapmamak intihar olacak farkında değiliz. Alın gelin şu sallaiyi
Konuştu Haydar Dümenmaalesef övmeyi de yermeyi de hiçbir zaman hakkaniyetli bir şekilde yapamıyorsunuz
takım şöyle karşılıyor rakibi
stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.
burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 258045
okan hoca şu işaretlediğim alanın hiçbir önemi yok gibi davranıyor
bu alanı ne rakibi karşılarken ne de biz oyun kurarken veya sete otururken kullanmıyoruz
oyun kurarken geniş açıya bakıyorum sürekli 3 kişiyiz nelsson abdülkerim ve torreira ya da sara
bazı takımalr artık 3+2 oyun kuruyor bırak 3 kişiyi
sonra nelsson neden uzun oynuyor diyoruz abi açın bakın nellsonun çoğu zaman pas opsiyonu olmuyor
ben neredeyse 1 senedir doğru düzgün göbekten kısa paslarla rakibi açtığımız, kalabalık olduğumuz bir maç hatırlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 258049
mesela şu aşağıdaki videodaki gibi bir geriden çıkşımız ve göbekten rakibi delişimiz var mı
sürekli kanatlara uzun atarak oynuyoruz ki kanatlarımızı tutup ortasahayı geçiş için kullanan her takım bizi zorluyor
galatasarayı zorlamak çok kolay aslında: kanatlarını kapar, orta sahadan hücum et
bu alanı ne rakibi karşılarken ne de biz oyun kurarken veya sete otururken kullanmıyoruz
oyun kurarken geniş açıya bakıyorum sürekli 3 kişiyiz nelsson abdülkerim ve torreira ya da sara
sonra nelsson neden uzun oynuyor diyoruz abi açın bakın nellsonun çoğu zaman pas opsiyonu olmuyor
ben neredeyse 1 senedir doğru düzgün göbekten kısa paslarla rakibi açtığımız, kalabalık olduğumuz bir maç hatırlamıyorum
mesela şu aşağıdaki videodaki gibi bir geriden çıkşımız ve göbekten rakibi delişimiz var mı
sürekli kanatlara uzun atarak oynuyoruz ki kanatlarımızı tutup ortasahayı geçiş için kullanan her takım bizi zorluyor
galatasarayı zorlamak çok kolay aslında: kanatlarını kapar, orta sahadan hücum et
jelertin çocuksu fiziği dosta korku düşmana güven veren bir cins
bu fizikle işi zor
kemik adam çıkar inşallah
Dün torreira-sara 1 kere yakın pozisyon aldılar merkezde, pasla çıkmayı denediler onda da torreira kötü pas verdi dönüşte faul yaptı frikik oldu . O kadar uzun zamandır yapılmayan işler ki ilk denemede batırdı resmen