Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.610
- 36.176
- 3.638
15 milyon euro+ bonus ile satılmasına karşı çıkmam şahsen Play off maçlarından sonra. Yerine hızlı, hamleli bir stoper iyi olabilir mümkünse sol ayaklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa baska arena o yüzden. Yasida el vermiyor iyi oynamaya, üstelik oyunu kuracak adamda degil. O oynadigi zaman oyunumuz kisirlasiyor. Ziyech bile 10 noya gecince oyunu canlandirdi dün.Mertens neden büyük maçların hicbirisinde yok?Bir aciklama bulamiyorum kafamda.Eziliyor buzuluyor suratida sirke satiyor.Acikca sormak istiyorum : Mertens bu tip maclarda niye hiç yoksun sen?
Gönderelim de elimizdeki tek stoper Nelsson. O da giderse kiminle oynayacağız? Yerine kimseyi de almaz bunlar. Kaan Berkan tandemiyle sezon geçmez üstat.£15m gibi bir paraya Nelsson'u yollamak gerekir normalde ama yine tadında zamanında vedalaşma işini yapamayacağımıza eminim
Kaan ile sanchezin yerlerini degistir tamamdir.
bence ilk 11 i bırak yedek bile oturamaz şu formuyla. İnşallah satılır.Abdülkerim'e artik ilk 11 icin hic güvenmiyorum. Gitse de kalsa da stoper transferi sart.
Nelsson Danimarka Milli Takımı'nda geniş kadroda bulunan 1 stoper Çobanspor.Ayağı iyi olmayabilir ama Pl'de ondan daha kötü stoperler de var.Bu paralara gitmesi şaşırtıcı olmaz.Bu sezon Okan'dan kaynaklı çoğu futbolcu eleştiriliyo ama geçen senelerde Nelsson iyi katkılar verdi..Nelsoni West Ham mi istiyor gerçekten gülerim buna. Herifin ayağı Premier ligdeki as yedek fark etmez tüm kalecilerden bile daha kötüdür ne yapsınlar kürek ayaklı adamı ..Nelson bizim ligde iyi stoper olur ancak ki burada bile ayağı kötü diye laf yiyor
11 kurar mısınız icardi ve torreira'sızSara batsla birlikte oynamalı
İcardi ve mertens kulübeye
Toreira da kenara
Muslera11 kurar mısınız icardi ve torreira'sız