Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson Danimarka Milli Takımı'nda geniş kadroda bulunan 1 stoper Çobanspor.Ayağı iyi olmayabilir ama Pl'de ondan daha kötü stoperler de var.Bu paralara gitmesi şaşırtıcı olmaz.Bu sezon Okan'dan kaynaklı çoğu futbolcu eleştiriliyo ama geçen senelerde Nelsson iyi katkılar verdi..

Ben iyi katkı vermedi demedim ki Nelson yine Tr için first class stoper olur ...
Bu herifi adam akıllı izleyen bir scout premier lige asla almaz o kadar da net konuşuyorum . Saç baş yolduruyor resmen paslariyla

Nelsoni West Ham mi istiyor gerçekten gülerim buna. Herifin ayağı Premier ligdeki as yedek fark etmez tüm kalecilerden bile daha kötüdür ne yapsınlar kürek ayaklı adamı ..Nelson bizim ligde iyi stoper olur ancak ki burada bile ayağı kötü diye laf yiyor
West ham oyun kursun diye almayacak nelsson'u savunması için alacak. Savunma özellikleride üst düzeydir nelsson'un.

oyun kurulumundaki eksikliğimize yönelik bir ekran görüntüsü daha aldım koyayım buraya

bu ilk yediğimiz goldeki oyun kurulum pozisyonumuz

zaten maç başarı aslında bu konularda hocanın planını anlama açısından çok daha fazla bilgi verir

yine oyun kurulumunda sadece 3 kişi var alabildiğim alanda sadece 4 kişi var ki burası sahanın yarısından fazla aslında

bu 4 kişiden biri de torreira öne doğru koşuya başlıyor burada

jelertin pas opsiyonu kalmamış, yapabileceği 2 şey var ya uzun vurmak ya da risk alıp ters ayağıyla abdülkerime filan çıkarmak

kimse oyun kurulumunda yok

top rakibe çarpıyor ki bu her zaman olabilir ve orta sahada kocaman derin bir boşluk

ne torreira ne sara ne köhn ortada

böyle ne oyunu kurabilirsin ne rakibin geçişini kesebilirsin

Ekli dosyayı görüntüle 258082

Burada Nelsson yine klasik hareketi olan en marke oyuncuya pas atma yetenegini kullandi ve Jelert baski altindayken ona pas atti. Jelert'te uzaklastirmak isterken top carpip adamin onune dustu, baya sanssiz bir andi ama her turlu Muslera kurtarabilirdi.

Nelson'u 15e Abdülkerim'i de 7-8e satıp yerine solak Davinson bulabilirsek işte o zaman önde pres oyunu oynayabiliriz.

Bu takım 4-3-3'ü çok rahat oynar da hocanın en sevmediğim yanı ayet gelmiş gibi 4-2-3-1'den vaz geçmemesi.

Eldeki mevcut kadroya göre dizilişi kurmak zorunda artık hoca. 6'ya Kağan'ı koyduğu anda önünde Toreira, Sara ile hem bekleri rahatlatır, açıklar güzel kademelerle kapatılır hem şu anki sistemde öğütülen Zaha, Ziyech hoca evlatçılıktan da vaz geçerse çok daha kullanılır bir hal alır, hem de daha rahat ve daha fazla uzun vurulmadan çıkma imkanı yakalanır.

Yemin ediyorum şu oyuncu topluluğu ile oynanmayacak tek sistem hocanın sistemi olabilir. Elinde adam yiyen beklerin olur oyna hadi, ya da çok istiyorsan Kağan'ı Toreira'nın yanına koyup oyna bir nebze, bu sefer de Sara'dan da oluyoruz.

Şu amatör takım bile 3 attı daha fazlasını kaçırdı, geçmiş maç skorları da malum, yendiğimiz Konya'ya bile çift hane şut imkanı verdik. Birşeyler değişmek zorunda artık.

Burada Nelsson yine klasik hareketi olan en marke oyuncuya pas atma yetenegini kullandi ve Jelert baski altindayken ona pas atti. Jelert'te uzaklastirmak isterken top carpip adamin onune dustu, baya sanssiz bir andi ama her turlu Muslera kurtarabilirdi.

ama yine akıllara şu soru geliyor

nellson kime verecekti pası

kimse yok ki

torreira baskı altında jeler baskı altında nelssona basan adam da abdülkerimin pas açısını kapatarak geliyor

böyle durumlarda köhnün içerde, saranın geride hatta kanatlardan birinin veya mertensin dahi gelip pas istasyonu olması gerekiyor

ama hoca bunu tercih etmiyor

bekler önde olacak çizgiye basacak, ortasahalar öne koşacak ve mertens de icardinin yanına giderek santraforu ikileyecek

Nelsson Danimarka Milli Takımı'nda geniş kadroda bulunan 1 stoper Çobanspor.Ayağı iyi olmayabilir ama Pl'de ondan daha kötü stoperler de var.Bu paralara gitmesi şaşırtıcı olmaz.Bu sezon Okan'dan kaynaklı çoğu futbolcu eleştiriliyo ama geçen senelerde Nelsson iyi katkılar verdi..

geçen 2 şampiyonluğumuzda mı demek istedin knk.

Hani OKAN HOCAMIZLA beraber kazandığımız :D

West ham oyun kursun diye almayacak nelsson'u savunması için alacak. Savunma özellikleride üst düzeydir nelsson'un.

Biz oyun kurşun diye beklemiyoruz 5 metreye pas atsın yeter.. Savunmaciligina laf etmedim farkındaysan.. Sene 2024 adamlar kalecinin bile ayağı iyisini tercih ediyor..

Nelson'u 15e Abdülkerim'i de 7-8e satıp yerine solak Davinson bulabilirsek işte o zaman önde pres oyunu oynayabiliriz.

hayır yine oynayamayız

futbol sadece senle alakalı bir oyun değil

young boys dün yaptığı gibi uzunu vurunca değil 2 davinson 15 davinson 15 torreira olsa yine pres oyunu oynayamazsın

arkadaşlar birşey diyeceğim biz neden hep musleraya geri pas atıyoruz? Siz bundan bıkmadınız mı? Cidden cinnet geçiriyorum. Top nelsona geliyor musleraya, abdulkerıme gelıyor gene musleraya, sol veya sag beke gelıyor onlarda musleraya. Bu bilinçli mi yapılıyor. Hiçbir takımda bu kadar kaleciye geri pas yapıldığını izlemedim. Mesela Lille yapıordu ama orda bir taktik vardı adamlar bir anda geçiş yapıp hızlı şekilde orta sahayı geçebiliyorlardı. Muslerayı bu kadar oyunun içinde görmekten gına geldi.

2 senedir yaziyorum sanchez orda oynatilmali. Hemen hersey degisiyor orta sahada. CL ileri gitme sansimiz olur. Sunu bi türlü akil edemediler.

Metehanin yerine kaan oynar bu mac icin.
Kaan'in orijinal mevkisi defansif orta saha iken ve Sanchez'in orijinal mevkisi stoper iken ikisini niye degistiriyorsunuz ? Mantikli aciklamasi yok bunun. Hani Kaan olmazsa anlarim belkide Kaan oynayacaksa defansif orta saha oynar, Sanchez de tabi ki stoper oldugu icin stoperde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt