- 4 Ağustos 2009
- 90.007
- 70.861
- 5.188
West hamla Nelson+kerem+halil+taylan=soucek takası yapılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama yine akıllara şu soru geliyor
nellson kime verecekti pası
kimse yok ki
torreira baskı altında jeler baskı altında nelssona basan adam da abdülkerimin pas açısını kapatarak geliyor
böyle durumlarda köhnün içerde, saranın geride hatta kanatlardan birinin veya mertensin dahi gelip pas istasyonu olması gerekiyor
ama hoca bunu tercih etmiyor
bekler önde olacak çizgiye basacak, ortasahalar öne koşacak ve mertens de icardinin yanına giderek santraforu ikileyecek
Onlar kapanan ve kontra arayan takım ligde ki çoğu maçta favori değiller o yüzden ayağının kötü olmasını dert etmezler. Hem bizde ki gelişmeme problemleri de yok geliştirirler nelsson'u. 1 sene içinde bizde neden böyle uzun top atmıyordu diye hayıflanırız. Bizde oyuncuları geri götüren bir sistem var.Biz oyun kurşun diye beklemiyoruz 5 metreye pas atsın yeter.. Savunmaciligina laf etmedim farkındaysan.. Sene 2024 adamlar kalecinin bile ayağı iyisini tercih ediyor..
Ben geçen seneler Okan'ı eleştirmiyodum ki kanks bak istersen Sparta Prag Maç'ında bile suçu yönetime atmıştımgeçen 2 şampiyonluğumuzda mı demek istedin knk.
Hani OKAN HOCAMIZLA beraber kazandığımız![]()
Kimsenin hevesi kalmadı renktaş. Günümüz perişan oldu. Bu sene tek beklentim ucl ye katılıp birkaç maç biz büyük bir kulübüz maçları yapmak. Yoksa Kimsenin ne hevesi ne isteği kaldı.Dünkü maçtan sonra hiç hevesim kalmadı, transfer gelecekmiş, beklentiymis falan hepsinin gazı kaçtı.
Hocam adam son maçta ciddi efor sarfetti. Ayrıca düzgün dinlenmedi sanırım. Maçta 85-90 gibi ortasahada press yapıp rakibin gelmemesini sağladı. Şansızlık. Umarım en kısa sürede takıma katilirCopa America'da 21 günde 6 maça çıkıp 90 dk boyunca çatır çatır oynayan adam bizdeki ilk maçında sakatlanıp pert oldu. Geçen sene de böyleydi. Ne olacak bu Davinson'un durumu?
2 haftada açık ara ligin en hazır takımı tjk.Ben geçen seneler Okan'ı eleştirmiyodum ki kanks bak istersen Sparta Prag Maç'ında bile suçu yönetime atmıştımSadece Avrupa Maçlar'ına daha özenli hazırlamalı demiştim takımı.Şimdi bu Maçlar'ın sayısı artınca Okan'ı da eleştiriyom.Bu Beşiktaş takımına karşı 5-0 yenilmek için çok çabalaması gerek hocanın
Bu yıl bizzat Beşiktaş Maçlar'ına bakacam hangi takıma fark atıp bu kadar rahat Maç kazandılar diye.Samsunspor'u yendiler onlar daha fazla şut çekti Gol pozisyonuna girdiler.Antalyaspor bile 2 tane Gol attı deplasmanda bunlara..
Muhtemelen Zaha’yı fener alsa orada döktürüyor olurdu, bizse Tadic’i alsak şu an göndermeye çalışıyor olurduk. Çünkü oyuncu defolarını kapatmaya çalışan bir düzen kuruyorlar.
Takıma katılıp da daha ileriye giden transferimiz neredeyse yok, hepsi gerilemeye başlıyor buna Lucas ya da Davinson da dahil. Icardi de.
linç edilecek bir şey söyle
dün takımın en iyi 3-4 oyuncusundan birisi keremdi
Benle de muhabbeti kesiyosun sen kanks yav2 haftada açık ara ligin en hazır takımı tjk.
son maç 11de sadece 3 tane yeni oyuncu vardı sanırım ve mobile ve rafa bayağı fark yaratıyor.
rafa kaçırılmamalıydı.
2-0ı tutabilirdi orada bende kızıyorum fakat bi hainlik veya tjkli olduğu için maç sattı gibi şeylere karşı çıkarım bunu söyleyen galatasaraylı biriyse muhabbeti keserim knk.
İyi de Copa America'da da ciddi efor sarf etmişti. Turnuvanın en iyilerindendi. Ayrıca bizim oyunculardan daha geç geldi yanlış hatırlamıyorsam. Dinlendi de. Bu kadar sık sakatlanması hiç normal değil. Bizden önce sakatlık geçmişi yok nerdeyseHocam adam son maçta ciddi efor sarfetti. Ayrıca düzgün dinlenmedi sanırım. Maçta 85-90 gibi ortasahada press yapıp rakibin gelmemesini sağladı. Şansızlık. Umarım en kısa sürede takıma katilir
Burada ilk hatayı Köhn boşken oraya atmayıp dönen Bardakçı yapıyor aslında. Köhn hücumda top alacak şekilde ve o top alınca yanında direk par vereceği şekilde de pozisyon almış oyuncu vardı. Bardakçı oraya vermeyip adamların yoğun olduğu alana verdi pası.oyun kurulumundaki eksikliğimize yönelik bir ekran görüntüsü daha aldım koyayım buraya
bu ilk yediğimiz goldeki oyun kurulum pozisyonumuz
zaten maç başarı aslında bu konularda hocanın planını anlama açısından çok daha fazla bilgi verir
yine oyun kurulumunda sadece 3 kişi var alabildiğim alanda sadece 4 kişi var ki burası sahanın yarısından fazla aslında
bu 4 kişiden biri de torreira öne doğru koşuya başlıyor burada
jelertin pas opsiyonu kalmamış, yapabileceği 2 şey var ya uzun vurmak ya da risk alıp ters ayağıyla abdülkerime filan çıkarmak
kimse oyun kurulumunda yok
top rakibe çarpıyor ki bu her zaman olabilir ve orta sahada kocaman derin bir boşluk
ne torreira ne sara ne köhn ortada
böyle ne oyunu kurabilirsin ne rakibin geçişini kesebilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 258082