Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza dün astanayla berabere kalınca yönetime rapor vermek zorunda kamıştım dedi

Bakalım köy takımı yboysa yenilen okandan rapor istenecek mi

büyük konuşmayayım ama 3-5 maç sonra jelerti kimse kadrolara yazmaz.. takımı kurtaracak yine BAY olur.. sağ bek ve açık olarak tek başına oynar..

Ne desek ne düşünsek boş.
Okan hoca kendi kaderini belirleyecek ya kendini ve takimin taktigini değiştirecek yada devre arasını göremeden gidecek sonra gene ligde 12 .lik 13.luk sonra yeniden yapılanma.
Halbuki geçen seneden takimin eksikleri bağırıyordu sağ bek sol bek hatta defans için bir takviye 6 yada 8 numara diye ne yaptık ders almadik evimizde rezil fenerbahceye 10 kisi kalmisken yenildik yetmedi süper kupada bjk den 5 yedik.
Şimdi hoca diyorki defans oyuncuları formsuz hoca senin işin bu zaten

Nelsoni West Ham mi istiyor gerçekten gülerim buna. Herifin ayağı Premier ligdeki as yedek fark etmez tüm kalecilerden bile daha kötüdür ne yapsınlar kürek ayaklı adamı ..Nelson bizim ligde iyi stoper olur ancak ki burada bile ayağı kötü diye laf yiyor

Sanki tek eksik özelliği ayağı gibi yorumlar yapmakda hata..Her stoper ramos gibi ayağı iyi olacak diye birşey yok.Nelsondaki sıkıntı bıyuna göre çok ağır ve hantal.Kafa toplarındada abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Nelson çok zeki ve iyi yer tutan bir stoper.Buda çok önemli bir özellik..
Bununla bizim ligde idare ediyor ama özellikle ingilterede falan zor.Bu yüzden zaten teklif yok gibi birşey.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

artık birilerinin görmesi iyi bişey, torreira sen koş ile olmuyor. 1 senedir torreiranın varlığı bizim oyunu bozuyor diye boşa söylemiyorum.
Torreira var diye her pozisyona yetişmesi gerektiğini düşünen bir adam var karşımızda.
Torreira gibi bir herifin varlığı sorun yaratabilir mi böyle bir oyun planı olabilir mi.

japonya da destan yaziyor buyuk usta

tanakalarla hiroshimalarla matsumotolarla

gecen gun musabakasini izledim,t.arslan felan oynuyodu

3-1-4-2 ile basladıgı musabakayi 4-3-3 ile bitirdi taktik üstadi
bize jun misugi gibi futbolun prensi taktik ustası, roberto hongo gibi td, işizaki gibi manyak 1 herif ve tachibana kardeşler gibi kanatlar lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt