Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca bu oyun planından devam etmek istiyorsa 10 numarada Mertens değil de dün Young Boys da Ugrinic, Union Saint-Gilloise da oynayan Puertas gibi oyuncular gerekiyor. Çok teknik kapasitesiyle fark yaratacak bir oyuncu olmasa da çalışkanlığıyla mücadelesiyle orada takımı bütünleştirecek bir oyuncu bulmamız lazım

Bana kalırsa artık çözümü bulunmuş bu oyun sisteminden, dizilişten mentaliteye kadar hepsini değiştirmemiz gerekiyor. Sıfırdan bir çözüm bulmak gerekiyor

Kaan'in orijinal mevkisi defansif orta saha iken ve Sanchez'in orijinal mevkisi stoper iken ikisini niye degistiriyorsunuz ? Mantikli aciklamasi yok bunun. Hani Kaan olmazsa anlarim belkide Kaan oynayacaksa defansif orta saha oynar, Sanchez de tabi ki stoper oldugu icin stoperde.
Benim bildigime göre kaanin orjinal mevkisi stoper. Önlibero ve bek oynayabildigi icin alternatif olarak orada kullaniyoruz. Ama kaan biraz agirlasti son zamanlar, bence sanchez cok daha cevik ve hizli. Kesiciligi zaten daha iyi üstelik ayagida kötü degil oyun kurma anlaminda. Denemeye deger.

şu saatten sonra ilk 11 topçusu satan haindir hele hele nelsson'u 13-14 milyona satmak sezonu satmaktır

gerçi sezonu satıp satmadıklarından şüpheliyim

Bizim takıma kesinlikle bir sol stoper ve sol bek gerekiyor. Abdülkerim ve Köhn ikilisinin kısa sürede toparlayacağını çok iyi bir katkı vereceğini filan hiç zannetmiyorum

15m euro net paraya Nelson satılır, satılmalı da. Aldık kullandık karla satmak lazım. Nelson ne kadar iyi bir stoper olursa olsun oyun stili büyük takım stoperi olmaya müsait değil. Premier Lig'in alt/orta sıra takımlarında iş yapar.

Yalniz kerem bats iyi anlasiyorlar paslasmalari iyidi. Ziyech girdikten sonra oyuna akil katti. Bizim oyunda eksik olanda bu uzun zamandir. Tamam mertens basiyor pres yapiyor, arada güzel goller atiyor ama oyun kurma anlamda yetersiz.

Yalniz kerem bats iyi anlasiyorlar paslasmalari iyidi. Ziyech girdikten sonra oyuna akil katti. Bizim oyunda eksik olanda bu uzun zamandir. Tamam mertens basiyor pres yapiyor, arada güzel goller atiyor ama oyun kurma anlamda yetersiz.
Bats zahayla bile anlaşıyo çünkü statik değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt