Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani herkes oyunculara suç buluyor, yok onun defansı kötü, diğerinin ayağı kötü, torreira boyu kısa diyorlar.
Şimdi boyu uzun adam alsak kazma diye eleştirilecek temposu yok denilecek.
Mükemmel takım yoktur ki önemli olan senin takımının oyuncuların bireysel açıklarını kapatacak.
Young boys uzun boyunun avantajını sonuna kadar kullandı ama biz kendi avantajlarımızı kullanamadık.
Jelert zayıf diye eleştiriliyor e geçen sezon bize rakipken neden bu dezavantajını kullanamadik? Yoksa copenhag hocası buna izin vermedi mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuda haklısın takım bu kadar kopuk oynarken Torreira ya bile sallamaya başlanır bu ülkede vay alan tutamıyor filan diye

bu takıma sol stoper, defansif sol bek defansif ortasaha lazım. defans ulan ille de defans

Yalnız Zaha Wolverhampton'a transfer olabilir.Oraya tartışmasız 1 oyuncu almak istiyolarmış.Wolverhamton taraftarları da Zaha'yı genel olarak istiyolar yorumlarda..

Dış basın, Guardian.
Nelssondan cikip hızlı, daha geniş alanı savunabilecek bir sol stoper almak cok mantikli gibi duruyor. Fakat mevcut ekibin bu profil yerine hic alakasiz birini alma ihtimali beni korkutuyor

O yuzden kararsizim bu konuda.

Net olarak bi sol stopere iht var. Rekabet apoya da iyi gelecektir.

Emre Özcan'ı dinledim. O kadar güzel konuşuyor ki. Galatasaray'ın 11 oyuncuları arasında 3 tane savunma oyuncusu var diyor. Torreira, Apo, Nelsson.

Koskoca 11 de 3 oyuncu.
Böyle bir durumda ne bekleriz? Geriden tıkır tıkır topla çıkan oyunu rakip sahaya yıkan bir takım bekleriz değil mi? Oyunu rakip sahaya çıktığında 3 net savunma oyuncusu ve geri koşucular ile de oynayabilirsin ama biz geriden topla çıkmayı beceremeyip her topu dan dun uzun vurup rakibin sürekli üzerimize gelmesine izin veriyoruz böyle olunca da bireysel hatalar filan derken ilk yarıda Young Boys karşısında 4-0 geriye düşme riski yaşıyoruz

Nerdeyse Eylül ayına giriyoruz takımda çözülmesi gereken çok büyük problemler var.

1)Sol Stoper
2)Sol Bek
3) Sol Kanat

Bu mevkiler için transfer yapabilmek adına oyuncu satmayı bekledik ama olmadı son çare şampiyonlar ligi gelirini bekliyoruz ama bu eksiklikler yüzünden belki de şampiyonlar ligi fırsatını kaçırıyoruz.

Aslında bunlar siyah ve beyaz kadar belli. Zaha ile Okan Hoca olmayacak belli. Abdülkerim geçen sene Ocak-Mart arasını o sakatlıklar ile geçirdikten sonra her gün daha kötüye giden dibi vurmaya yaklaşmış bir Abdülkerim var. Bir diğeri Köhn hani önümüzdeki 4-5 sene daha devam etse istediğimiz o defans katkısını hiçbir zaman göremeyiz Köhn den bu çok belli

Artık bu oyuncular satılıp yenisi mi alınıyor, şampiyonlar ligi geliriyle mi transfer yapılıyor veya Okan Hoca kadro içinden bir çözüm mü buluyor bilemem ama bu iş böyle gitmez gerçekten

Ben Galatasaray'ın sezon içinde 1 kritik maçta daha 3-5 gol yemesine katlanamam

Aslinda hic transfer yapmasan bile bu takim is yapar. CL ya katilan bas ustu takimlar haric hangisinin elinde bizdekiler kadar isimlisi var ?

Forvetin Icardi ve Batshuayi

Kanatlarda Zaha ve Ziyech

Orta sahanda Sara gecen sene Uk 2.ligde en degerli oyuncu yaninda Torreira

Hadi bekleri saymiyorum defansta Nelsson Danimarka milli takim oyuncusu,Davinson zaten soze gerek yok.

Yerliler de belli seviyede zaten oynamayanlari saymiyorum bile ver Copenhagen,S.prag, Young Boys ilk 11 e girer cogu.

Malesef bizim bir sistemimiz yok,Okan ile olmuyor ya kafasini degistirmesi ya da kendi degsimesi lazim. Ama umidim yok.kapasite sinirli,ilk senede yardımcı yabanci hoca geldikten sonra cok iyi oynamaya başlamıştık ,sonraki yil gitti gorduk.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asy cehennemini kastediyolar

Yb lu ugrunic mi ne o da taraftardan atmosferden bahsetmiş

Sen hiç citynin rakibinden etihad stadyumuyla,city taraftarıyla ilgili bişi duydun mu

Bayerni ilk maç hamam oğlanı ettik o maç sonu bile bayernliler oynadığımız oyundan çok atmosferden söz etti
Atmosferden bahsetmeleri doğal çünkü öyle bir ün yapmışız. City gibi takımın kim niye taraftarını övsün, taraftar bile değiller zaten, izleyiciler. Dünyanın en iyi t.adamına, oyuncularına sahipler. Tabiki oyunu ile ön plana çıkacaklar.

Fakat sadece atmosfer olarak çekilecek en zorlu kurayı çektik demediler. Teknik direktörlerinin açıklamalar başından beri böyle. Dikkat ettim demişsin fakat etmemişsin. Adam bizi harika analiz etmiş, maç önü maç sonu açıklamalarına bakarsak.

Tuchel maç sonu bizim oyunu epey övmüştü Bayern maçı sonrası. Keza 2. maç öncesi basın açıklamasında da. Atmosferden bahseden Ten Hag olabilir, o da ilk maç öncesi tehlikeli oyuncuları var diyerek bizim yıldızları saymıştı. İkinci maçta da daha iyi olmalıyız, zor ortamda zor maç demişti. Orda atmosferden bahsedilmiş diyebiliriz.

Kardeşim bu benim yazış şeklim :D Resmi 1 kurum mu burası yav :D

O tam hıyar 1 futbolcuydu da bu oyuncuya baktım Marcao ile Kaan Ayhan'ın karışımı gibi 1 şey reis.Hızı ideal ama zıplaması normale yakın..
İki postu üst üste koyup cvb vermissin. Onur kimle uğraştığının farkindami

limit diye mal mal konuşan yönetici olursa
patrick dorgu ->200 bin
bradley locko -> 500 bin

Kendi takımında sol açık oynatılan
Köhn ->3,5 milyon euro
Bunu yapıştırın abi yüzüne yüzüne vurun.
Aradın mı? Bulan nasıl buluyor.
Yedek diye beklettiğin adamın 1 senelik maliyeti ile bu ikilisinden 8 tane alıyorsun.

Hebele hübele yaparlarsa ceza sahamız içinde
topuk pası yapan herifin daha 1 ay önce 1.3 milyon euroya alındığını söylesin.

Olm sağ bek için gidip 9 milyon euro verdik herif u17 maçına koy orada bile vücut sırıtır.
Turalp, Gürpüz falan bu ne olm diyip hevesi kırılmıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt