Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sara bir 90 iyi değildi burada neler dendi, adamın dün 2 tane bence olağanüstü ölçülü pası var, az aklını kullansa bizimkiler 2 asisti vardı
sara için en büyük eleştiri bence kendisine ayırılan bütçe yahu. yani 120 yıllık kulübün en pahalı transferi adam sonuçta. ister istemez olağanüstü katkı bekleniyor.

ben kendisine bayıldım dün. ancak yine de pahalı alındığını düşünüyorum. bu da bütün transfer stratejimizi etkiledi.

Son düzenleme:
sara için en büyük eleştiri bence kendisine ayırılan bütçe yahu. yani 120 yıllık kulübün en pahalı transferi adam sonuçta. ister istemez olğanüstü katkı bekleniyor.

ben kendisine bayıldım dün. ancak yine de pahalı alındığını düşünüyorum. bu da bütün transfer stratejimizi etkiledi.

Ne göre pahali reis ? Adam 11 milyona alınmış, performans vermiş, iyi bir ligde. Kaça alacaktık?

Bu taktik sistem işinde haklılık payınız var ama çok abartıyorsunuz. Bir yabancı hoca gelecek, sistem kuracak belki 2 sene sabretmek gerekecek falan hiç kimse tahammül etmez açık konuşalım. Yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden kopmayın arkadaşlar.

Özellikle son yıllarda 11-12 Galatasaray ve 15-16 Beşiktaş dışında ben göze hoş gelen, izlerken keyif veren bir şampiyon hatırlamıyorum

Ne göre pahali reis ? Adam 11 milyona alınmış, performans vermiş, iyi bir ligde. Kaça alacaktık?
ingiltere de olsa, sonuçta 2. ligden bir adam alıyorsun.

üzerinde bu bonservis yükü ile başlayacağı kesin gibi bir şeydi. umarım bu algıyı kırar. dün iyi bir başlangıç yaptı bence.

Hamza Hamzaoğlu:’’ Sneijder ile Melo birbirlerini pek sevmezlerdi. Ama ikisi de çok iyi profesyonel oldukları için performansları hiç etkilenmedi.’’

hayalindeki en iyi hoca geldi diyelim.

zaha'yı kazanıp, katkı alacağını düşünüyor musun?
En iyi hoca diye bişi yok
Uyan ve uymayan var

Dediğin gibi olsa mancini sarpa sararken hamza kupa rekortmeni olmazdı

Zahadan bi yol olmaz ama bu kadar da kötü değerlendirmek ciddi başarı,433 sol kanadı alıp 442de savunma yaptırmaya çalışıyosun,palasta alan bularak oynuyo burda topu aldımı karşısında 10 kişi var

Adama set falan hazırladığında yok,bak iapanya şampiyonada naptı iki beki içe koşturdu rakip kanatlar onları takip etti yamalla nico çizgide hep rakiple bire bir kaldı ve yarım yarım yardılar oraları

Zaha nico kadar atletik değil diyicen esas sıkıntı o,nico yılan gibi olmasına rağmen rakiple bire bir bırakılırken,kağnı zahayı 10 kişiye hücum ettirmeye çalışıyosun

Zaha konusunda hata payları

Okan %70
Zaha %30

ingiltere de olsa, sonuçta 2. ligden bir adam alıyorsun.

üzerinde bu bonservis yükü ile başlayacağı kesin gibi bir şeydi. umarım bu algıyı kırar. dün iyi bir başlangıç yaptı bence.

İkinci lig dediğin yer dünyanın en pahalı 6. Ligi

En iyi hoca diye bişi yok
Uyan ve uymayan var

Dediğin gibi olsa mancini sarpa sararken hamza kupa rekortmeni olmazdı

Zahadan bi yol olmaz ama bu kadar da kötü değerlendirmek ciddi başarı,433 sol kanadı alıp 442de savunma yaptırmaya çalışıyosun,palasta alan bularak oynuyo burda topu aldımı karşısında 10 kişi var

Adama set falan hazırladığında yok,bak iapanya şampiyonada naptı iki beki içe koşturdu rakip kanatlar onları takip etti yamalla nico çizgide hep rakiple bire bir kaldı ve yarım yarım yardılar oraları

Zaha nico kadar atletik değil diyicen esas sıkıntı o,nico yılan gibi olmasına rağmen rakiple bire bir bırakılırken,kağnı zahayı 10 kişiye hücum ettirmeye çalışıyosun

Zaha konusunda hata payları

Okan %70
Zaha %30
yaw işte laf karıştırma, en ideal hoca demek istedim işte.

sen de, zaha'nın oynayacağı sistemi oynatacak en ideal hoca seçiminde dahi zaha'dan olmayacağını düşünüyorsun. doğru mu anladım?

senin de hocan eğer kuş değilsen
Hocam diyebilmem için
Hocam gibi olması gerekiyo

Sen futboldan pek anlamadığın için malesef rezaletin boyutunu tam kavrayamıyosun 2 senedir anlata anlata dilimizde tüy bitti daha dün anca anlamaya başlamışsın

Neden hocam demediğimi,eleştirdiğimi de bu hızla gidersen 2 sene sonra anlayacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt