Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam diyebilmem için
Hocam gibi olması gerekiyo

Sen futboldan pek anlamadığın için malesef rezaletin boyutunu tam kavrayamıyosun 2 senedir anlata anlata dilimizde tüy bitti daha dün anca anlamaya başlamışsın

Neden hocam demediğimi,eleştirdiğimi de bu hızla gidersen 2 sene sonra anlayacaksın
sus lan abine karşı usturuplu konuş. Sallamadığın şey yok senin, hangisini ciddiye alak

Bu taktik sistem işinde haklılık payınız var ama çok abartıyorsunuz. Bir yabancı hoca gelecek, sistem kuracak belki 2 sene sabretmek gerekecek falan hiç kimse tahammül etmez açık konuşalım. Yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden kopmayın arkadaşlar.

Özellikle son yıllarda 11-12 Galatasaray ve 15-16 Beşiktaş dışında ben göze hoş gelen, izlerken keyif veren bir şampiyon hatırlamıyorum
Niye 2 sene sabrediyoruz abi. Max 3 ayda sistemini kurarsin.

Bu taktik sistem işinde haklılık payınız var ama çok abartıyorsunuz. Bir yabancı hoca gelecek, sistem kuracak belki 2 sene sabretmek gerekecek falan hiç kimse tahammül etmez açık konuşalım. Yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden kopmayın arkadaşlar.

Özellikle *son yıllarda 11-12 Galatasaray ve 15-16 Beşiktaş dışında ben göze hoş gelen, izlerken keyif veren bir şampiyon hatırlamıyorum
*. goreceli elbette sevgili goktug .

diger yandan,

nazarimda ,ozellikle okan hoca ozelinde nacizane gozlemim ;
bizdeki ilk sezonu oyun olarak begendigim donemdir.

saygi ve selamlar .

yaw işte laf karıştırma, en ideal hoca demek istedim işte.

sen de, zaha'nın oynayacağı sistemi oynatacak en ideal hoca seçiminde dahi zaha'dan olmayacağını düşünüyorsun. doğru mu anladım?
Okanın oyununda olmaz

Zahalık oyun oynatan biri gelirse tam olur diyemesem de net olmaz da demiyorum işler değişebilir

Buna en iyi örnek tadic işte,isonun oyunda hagivari takılan tadic mounun oyununda guilianoya döndü

90 dk boyu hücum namına kayda değer bir şey yapamayan ilk 45 dk neredeyse topa bile değemeyen gs sol kanadını pışpışlama mesaisi başlamış yine. Kurtuluşu yok mu bu çilenin sabah akşam bu arkadaş mı konuşulacak bu kulüpte

Nabzı atıyormuş 🤣🤣

Galatasaray, Leon Goretzka için nabız yokladı. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde oyuncu ile temasa geçilecek.

Sadece Şu amrabatı alabilseler bile önemli bir hamle olur ama bu çapsızlar para yiyemezse transfer yapamıyor heralde

Manu Kone için 20 istiyorlarmış. Sara'dan önce yoklamadıysak Okan Buruk istemiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt