Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.554
- 29.055
- 2.993
Arda turan kim ya!Başkan Erden Timur
Asbaşkan Murat Özkaya
Td Arda Turan
çare belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda turan kim ya!Başkan Erden Timur
Asbaşkan Murat Özkaya
Td Arda Turan
çare belli
Arda turan kim ya!
Kurumsal hafızayı göz önünde bulundurdum 3ünü tuttumHerkes degişirken sanchez baris ve muslera niye duruyor yav hadi bats yeni transfer![]()
Toreira büyük maçlarda hiç yok,ligde hataya karşı oynasın yedekte duruyorRenktaş kör oldum. Torreira? İcardi?
Mctominay yazacaktım da para kalmadı mecbur parmadan arakladım 3kişiPESte master league vardı ordan mı aldın herifleri
Bu Masonlar için vizyonsuz diyorlardı da inanmıyordum. Harbiden öyleymiş.
O anca başakşehir efsanesi olur.Galatasarayımızın efsanesi!
Benim güzel renktasim Arda Turan ne yahu? Yani olmaz demiyorum, kimler kimler oldu bu takıma hoca sonuçta. Benim takildigim nokta madem hayal kuruyorsun bari büyük bir hayal kuraydınGalatasarayımızın efsanesi!
En iyi hocalar camia evladı hocalardir. Gecmise bakmak yeterli. Yoksa Mourinho geldi ama herkes zurnayi avuclayacagini biliyor!!Benim güzel renktasim Arda Turan ne yahu? Yani olmaz demiyorum, kimler kimler oldu bu takıma hoca sonuçta. Benim takildigim nokta madem hayal kuruyorsun bari büyük bir hayal kuraydın![]()