Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.531
- 109.337
- 4.738
Murat'ın karnı acikmis haha atmasından belli. And olsun ki sana herhangi bir GS topcusunu yedirmeyecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem takımın oyunu belli değil hem de Okanla devam edilsin diyosunMurat'ın karnı acikmis haha atmasından belli. And olsun ki sana herhangi bir GS topcusunu yedirmeyecegiz
İtidal cagrilarina ara verelim şimdi kaos zamani!! Cengo dursun ve tudor bulusmasina cok az kaldi heyecanliyim yarim kalan hikaye tamamlaniyor!!Jelert için bekleyelim beyler saçma sapan bir top oynuyoruz kimi kendini gösterir kimi kendini gösteremez hemen asip kesmeyelim. Sara dün ekstra oynamasa ona da cullanmaya devam edeceksiniz. Çuvalla para saydık köşeye atma lüksümüz yok
Zahayı bi de yeni gelecek td ile görmek lazım.Okan hocayla olmayacak beyler, zaha ya uyguladigi mobbing ne arkadas
Haftaya ilk 11 de zaha olmali
Ne diyor bu yine? Neler olmuş?Süleyman Rodop: "Ben ne olduğunu açıklamam. Yaşanan hadiseyi olayın muhatapları açıklasın. O toplara giremem."
ahmed bey napıyo acabaHemen acilen 4-3-3 oynatacak hoca
Ne buSüleyman Rodop: "Ben ne olduğunu açıklamam. Yaşanan hadiseyi olayın muhatapları açıklasın. O toplara giremem."
Okan gidince zahanin yapacagi aciklamalari deli gibi merak etmeyen var mi?Zahayı bi de yeni gelecek td ile görmek lazım.
Hoca yarim sezon sonra jelerti de yollamak isterse sasirmamZahayı bi de yeni gelecek td ile görmek lazım.
Sol stoperde nelson da sanchezde rezil oynuyor bize sol stoper lazim solda sag ayakli nelson oynayinca dan dun bile vuramiyorSu an uygun zaman değil Nelson iyi bir kesici sanches iyi bir oyun kurucu
Kerem e sallama alt yapısı kaptanlığı alındıktan sonra. Yönetim maşalığı yapıyor yine
Kiralık giderse değil ama bonservisiyle giderse açıklamaları yapar bence reis yavOkan gidince zahanin yapacagi aciklamalari deli gibi merak etmeyen var mi?
Expimas , Ordaz, Hamsun , XimelezPESte master league vardı ordan mı aldın herifleri