Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasına atılan topu önündeki adama indirsin bir zahmet batshuayi şapkadan tavşan çıkardı da gol oldu evet başka hücum aksiyonu var mı ben hatırlamıyorum koskoca gs kanadı hücumda bu kadar etkisiz olamaz

ters kanattan oraya koşu atıp kendisi hareket halindeyken yüksekten gelen topu arkadaşına o kadar yumuşak ve iyi indirmesi herkesin yapabileceği bir şey değil

Kadroyu koruduk. Teknik ekip güç kaybetmedi. Üzerine transfer yaptık ve maddi darboğazımız görünürde yok. Peki sistem neden error veriyor? Tek bir parça çıktı sistemden sistemin yüzde 80inin çalıştıran tek bir parça. Erden Timur. Seversiniz sevmezsiniz bu binanın kolonlarıydı şimdi ne zaman çökeceğiz diye bekliyoruz... Ligde ilk sallantıda Okan hocanın koltuğu sallanacak sonra herşey daha hızlanacak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

2 şampiyonlukta da iyi başlangıç yoktu. Geçen sezonun başlangıcı daha kötüydü. İlk şampiyonlukta ise neredeyse devre arasında form tutuldu. Transfere gelirsek de ortada daha iyi bir tablo yoktu. Vecino mu Ndombele mi seçenekleri vardı. Sallantı mı var birileri sallantı olmasını mı temenni ediyor orası tartışılır.

Bizim oyuncu izleme departmani da bence oyuncu izlerken eksik kaliyor.

Yani bek oyuncusu izlerken biri Doue ise digeri Jelert olmamali. Benzer ozellikleri bile yok neredeyse, sadece yas olarak ikiside genc oyuncu. Biri fizikli digeri ince ve ciliz. Benim anlamadigim nokta bu. Bu futbolculari izlerken transfer komitesinin onerisi mi daha agir basiyor yoksa Okan Buruk da izledikten sonra onun son karari mi agir basiyor?

Yani Erden Timur, Ayhan, Fatih, Okan ve scoutlarla beraber oturup izlediklerini anlatmislardi o yuzden nasil oluyorda boyle cok farkli profiller cikiyor ortaya o kafami kurcaliyor. Sonucta hocanin oynattigi futbol belli, ne tip oyuncu aradigini zaten onceden konusmus olmalari lazim ki ona gore de oyuncu bakarsin.

Biraz uc ornek olacak ama soyle bir sey gibi dusunun: santrafor ariyoruz, profil olarak Haaland cikiyor izleme komitesi tarafindan hocanin da asil istedigi boyle bir profil mesela. Sonra gidiyorsun Julian Alvarez'i aliyorsun. Ne alaka yani derim? :)
Katılıyorum üstad. Pirinç pilavı istiyorsun masaya yoğurtlu makarna geliyor gibi bir durum

Kerem’i begenmeyip Oğuz Aydın’i isteyenler sezon sonunda istatistiklerini karşılaştirabilirler. Kerem’in istatistikleri en az 5 kat daha iyi olacaktir.

Jelert dengeli durmuyor, koşarken bile sarsılıyor. Adam kapanan takım beki olmaya alışmış zaten, her bulduğunu dışarı atıyor.

Valla şaka değil 1 sene Ali Turap o seviyelerde oynasın Jelert kadar olurdu zaten izlenimi edindim ki geldiğinde City maçında müthiş oynadığını söylemiş olmama rağmen.

Topla çıkıyor dediler bir kere göremedik, bilmiyorum Doue’yi isteme sebebim alt yapısı ve topa hakim hareketleriydi, Jelert’in tavanı da yüksek değil. İşleyen bir sistemi işleten parçalardan olur ama fark yaratamaz gibi.

Bence çok ters bir rakiple açılış yaptı..Herifler hayvan gibiydi jelert ezildi resmen bir de uyum süreci var tabi.. Çok kötü cikacagini düşünmüyorum tabi verilen bonservis saçma oldu o kısım tartışılmaz 5-6 olmalıydı maximum

Bence çok ters bir rakiple açılış yaptı..Herifler hayvan gibiydi jelert ezildi resmen bir de uyum süreci var tabi.. Çok kötü cikacagini düşünmüyorum tabi verilen bonservis saçma oldu o kısım tartışılmaz 5-6 olmalıydı maximum
jelert kötü çıkacak 2+2=4 yani görünen köy kılavuz istemez. 1 ay önce youtube a girdim liglerinin bütün maçlarının 90 dakikası var, bi nordsjaelland bi de brondby maçlarına baktım acemi bi oyuncu izlenimi verdi. Çoğu özelliği de analiz videolarında abartıldığıyla uzaktan yakından alakası yok. İyi kazık girdi tadını çıkaralım

Jelert çok vasat bir adam göründü bana. Zaten berbat ortaokul bebesi gibi fiziğiyle ne yapabilirki?
Sara çok becerikli ve zeki bir adam ama orta sahada torreira ile ikili oynayamaz. Başka varyasyonlar denenmesi lazım adama yazık olur yani paramıza.
Zaha Ziyech işleyen takımı bozan hamlelerdi bari bu sene kurtulun ya da oynatacak sistemi bulun.
Köhn facia resmen.Ancak yedek olur takımımızda.

Reçete. 3 ^lü orta saha , dolayısı ile sağlam bir 6 numara alınmalı. torr-6 no- sara
Bir sol bek hatta sağ bek. Sağ bek alamayız herhalde artık oraya BAY monte edilmeli o zaman.
ileri 3 lüde sağda ziyech solda kerem. Kerem İcardi telepatik uyumu bozulmamalı.

son iki maçta galatasarayın rakip kaledeki tehlikeli aksiyonlarının çoğunda kerem var

barıştan daha iyi mesela

son maçta savunma yardımı da iyiydi

evet pas hataları var ama o da eskisi kadar çok değildi

ama öyle bir ön yargı ve nefret oluşmuş ki ne olsa ilk hedefe o oturuyor

Maalesef buna biraz da kerem çanak tutuyor gerek tavırları gerek söylemleriyle.. Ne Zaha ne ziyechten keremden aldığımız katkıyı alamayacagimiz aşikar bir şekilde tekrar kazanıp yola devam etmek zorundayız..

Bu arada jelert fiziginde 1 topçu daha almıştık bakalım hatırlayan var mı 14 yaş bebe gibi duruyordu şok olmuştum ilk maça ciktiginda

Manor Solomon'u Leeds United taraftarları İsrailli diye istememişler transferi iptal olmuş Tottenham da Getafeyle anlaşmış oyuncu oraya hedefleri yi değil o takımın diye kabul etmemiş.Tam 1 fırsat transferi olabilir.Kerem Aktürkoğlu'nun 15 milyon euroya Spartak Moskova'ya satılma işi vardı.Ve SPartak Moskova daha sol kanat transferini yapmadı.Her an gerçekleşebilir bu transfer bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt