Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler ne durumda?

Dursun Özbek: "Transfer dönemi devam ediyor. Transfer döneminin sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. 3 Eylül'e kadar UEFA'ya liste verme süremiz var. Ayrıca 15 Eylül'e kadar da transfer devam ediyor. Transfer sezonunun bitmesine epey bir zaman var. Okan hocamız ve ekibinin bize sunduğu liste çerçevesinde yönetim elbette gereğini yapar."

Transferler ne durumda?

Dursun Özbek: "Transfer dönemi devam ediyor. Transfer döneminin sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. 3 Eylül'e kadar UEFA'ya liste verme süremiz var. Ayrıca 15 Eylül'e kadar da transfer devam ediyor. Transfer sezonunun bitmesine epey bir zaman var. Okan hocamız ve ekibinin bize sunduğu liste çerçevesinde yönetim elbette gereğini yapar."
Yb maçından sonra 7 gün var avrupaya oyuncu yazdırmak için.

7 günde sol bek, sol stoper, orta saha, kanat.

bakalım hangi bölgeye adam getirecekler.

ve kimler gidecek

benim tahminim en gereksiz bölgeye adam alır transferi kapatırız :d

Cenker iHatip mi çökecek? Anca Paris'e gidip bi nargile kafeye çökerler onlar.

3 eylüle kadar eksikler giderilmeli tabi bunun için de şampiyonlar ligine girmek lazım lig için derbiler hariç şu anki kadro da yeterli transferi Avrupa için yapmak gerek

Dün ts sayfalarında gördüm Mendy satalım gravillon maestro alalim diyorlar gravillon için doğru ise 2 milyon euro istiyormuş adana demirspor

Dursun ozbek bugun transfer doneminin bitmesini bekliyoruz , bu illa transfer yapacagimiz anlamina gelmiyor minvasinda konusmus.

Kiralayip alacaksin bu kadar basit. Opsiyonda eklense tamam.
Bu ekip bunu akıl edebilir mi
Etse bile bir Paris havası alıp dönerler

1724403887937.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt