Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.632
- 20.645
- 1.848
Cicaldau sözleşmeli futbolcumuz ama nerede olduğunu bilmiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau yu 1 kere daha denesek mi ne
doğrusuOkan Buruk'un takımdan gönderilmesi yönünde rapor verdiği 9 kişi :
Okan Buruk
Leo Dubois
Sergio Oliveira
Taylan Antalyalı
Eyüp Aydın
Cicaldau
Wilfried Zaha
Yusuf Demir
Halil Dervişoğlu
[Sabah]
İki yazdır böyle bir de, Okan adamı bi kere bile çağırmadı.Cicaldau sözleşmeli futbolcumuz ama nerede olduğunu bilmiyoruz
Mrb bebek ben tartar salihdoğrusu
adamı bulsam. arazi herifSen bir şans ver emrahim bizden pas
Cicaldau kaldı mı?Transferi kapattık arkadaşlar yormayın kendinizi
Cicaldau kaldı mı?![]()
Satın alma opsiyonu vardı zorunluydu diye hatırlıyom reis.Satın alma opsiyonuyla kiralamak hem kulüp için iyi olur hem de oyuncunun performansına bakarız ama burda iyi 1 performans vereceğine inanıyom ben..Temmuz’da bonservisini almış görünüyolar. Düşmüşler gerçi
Trabzon meraklisi degilse vermez.Mendyyi bari alın Trabzon'dan yaw çok mu şey istedik
En az 2 oyuncu gelecek desem ben sana kanks yavTransferi kapattık arkadaşlar yormayın kendinizi
Tatil de daha kendisi. Uzun bir maratondan sonra yorucu gecmis.Cicaldau sözleşmeli futbolcumuz ama nerede olduğunu bilmiyoruz
CL aldırırTorreira
Cicaldau Sara
az kısa yaz. inan okuyacakgalatasaray taraftarının oyuncularına bu kadar olumsuz bakmaması lazım
bakın geçen seneki transferleri burada en çok eleştiren benim
ama bunun sebebi oyuncuların kötü olması değil transferlerin gerekliliklere göre yapılmamasaydı
hatta açık konuşayım geçen sene fred şimanski zaha ve tete transferlerinin hemen tamamında fenerle karşı karşıya gelmesek aldıklarımızı almazdık büyük ihtimalle ya da bizim limitimiz olsaydı büyük ihtimalle şu an şimanski ve fred bizde muhtemelen zaha da fenerde olurdu
erden bey de zaten önceliklerinin böyle olmadığını anlatmıştı
ama bu konudaki eleştirilerimiz baki olsa da zaha da ziyech de davinson da çok çok kaliteli oyuncular
bu seneki oyuncularımızın da mevki olarak yanlış olmasa da profil olarak bir takım yanlışlıkları mevcut
ama 2 transfer sezonunda totalde bir sürü iyi oyuncu aldık ama oyun sistemimize uymayan durumlar ortaya çıkıyorsa artık oyuna dair değişikliklere ihtiyaç var demektir
zaten bir hoca iki şey yapaiblir ya kafasında bir oyun vardır ona göre adam alır ya da eldekilerle çıkarabilecğei oyunu çıkarır
bizde 2 sene boyunca ilkini denedik ki aslında doğrusu odur bence ama gelen transferler hatta bizzat okan hocanın tercihleri bile kendi oyunuyla çok alakalı isimler değildi
üstelik rakipler de oyunumuzu çözdü
işte şimdi güncelleme zamanı geldi ve bu bence okan hocanın kariyeri için de bir kırılma noktası
muslera jelert davinson nellson abdülkerim kaan köhn torreira sara kerem ziyech zaha barış icardi batshuayi gerçekten çok iyi oyuncular
şimdi sıra bu oyunculardan en iyisini almayı düşünmeye geldi