Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.457
- 36.012
- 2.773
az kısa yaz. inan okuyacak
dolmuştum boşaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az kısa yaz. inan okuyacak
@Onur Y. Sever Gelin ata binmiş ya nasip demiş diye 1 söz mü vardı kankslar yavYoutube şarkısı öncesi Trendyol reklamıyla çıkarılan gelin gibi nöbet
galatasaray taraftarının oyuncularına bu kadar olumsuz bakmaması lazım
bakın geçen seneki transferleri burada en çok eleştiren benim
ama bunun sebebi oyuncuların kötü olması değil transferlerin gerekliliklere göre yapılmamasaydı
hatta açık konuşayım geçen sene fred şimanski zaha ve tete transferlerinin hemen tamamında fenerle karşı karşıya gelmesek aldıklarımızı almazdık büyük ihtimalle ya da bizim limitimiz olsaydı büyük ihtimalle şu an şimanski ve fred bizde muhtemelen zaha da fenerde olurdu
erden bey de zaten önceliklerinin böyle olmadığını anlatmıştı
ama bu konudaki eleştirilerimiz baki olsa da zaha da ziyech de davinson da çok çok kaliteli oyuncular
bu seneki oyuncularımızın da mevki olarak yanlış olmasa da profil olarak bir takım yanlışlıkları mevcut
ama 2 transfer sezonunda totalde bir sürü iyi oyuncu aldık ama oyun sistemimize uymayan durumlar ortaya çıkıyorsa artık oyuna dair değişikliklere ihtiyaç var demektir
zaten bir hoca iki şey yapaiblir ya kafasında bir oyun vardır ona göre adam alır ya da eldekilerle çıkarabilecğei oyunu çıkarır
bizde 2 sene boyunca ilkini denedik ki aslında doğrusu odur bence ama gelen transferler hatta bizzat okan hocanın tercihleri bile kendi oyunuyla çok alakalı isimler değildi
üstelik rakipler de oyunumuzu çözdü
işte şimdi güncelleme zamanı geldi ve bu bence okan hocanın kariyeri için de bir kırılma noktası
muslera jelert davinson nellson abdülkerim kaan köhn torreira sara kerem ziyech zaha barış icardi batshuayi gerçekten çok iyi oyuncular
şimdi sıra bu oyunculardan en iyisini almayı düşünmeye geldi
10 milyon çokMendyyi bari alın Trabzon'dan yaw çok mu şey istedik
Dün akşam bamya yedik kero sağolsun ben almayayımDorugun sütlü bamya tarifi gibi nobet
Maestro gravillion paketi için yanıp tutuşuyoruzRabyoları maktonimayları beğenmediğimiz günlerden mendi gelsin diye dua ettiğimiz günlere. Vay arkadaş.
Rabyoları maktonimayları beğenmediğimiz günlerden mendi gelsin diye dua ettiğimiz günlere. Vay arkadaş.
Üstünde Galatasaray arması olana elimiz kalkmaz. Yoksa cankatı bamya gibi ayiklarim.Rüyamda Jankat Yilmaz‘i gördüm @Murat Kara yi dövüyordu araya girdik hep beraber