- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Nerede gevşeği, sorumsuzu, iş bilmezi var gelir bizi bulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine 1.70 hücumcu sol bek mi
Jelerti kolundan tutup bir çeksem kolunu omzundan koparırım gibi geliyor kanksGeçen Young Boys Maç'ından paylaşılan 1 fotoğraf vardı Şirinler Köyü gibiydi kanks yav![]()
bu sene zor ne yaptigini bilmeyen ve sucu baskasina atan bir teknik direktorumuz varGeçen sene de Sparta Prag ve Kopenhag'a da yenildik onlardan daha fazla bütçe ayırmışken transferlere Melih abi.Bu Lig'de yine bu kadroya eklemeler yaparak şampiyonluğun favorisi olabiliriz..
Melih abi ben siyaset bilmem en iyisi bu Konu hakkında konuşmayayımbu sene zor ne yaptigini bilmeyen ve sucu baskasina atan bir teknik direktorumuz var
dursun ve tayfasi da klasik bir akp ilce baskanligi seviyesinde yonetim sergiliyor
Zorlu Deniz
pket yapalım trio yu

Ülkeye genel olarak bir s.git modeli entegre etmek lazım. Bir dönem iktidar mı oldun yeter s.git başkası gelsin. Bir dönem kulüp başkanlığı mı yaptın, hamza hocam sen 3 kupa mı aldın yeterli s.git teşekkürler modeline geçilmelibu sene zor ne yaptigini bilmeyen ve sucu baskasina atan bir teknik direktorumuz var
dursun ve tayfasi da klasik bir akp ilce baskanligi seviyesinde yonetim sergiliyor
?bjk uduokhaiyi alıyor. bunlar bizi tokatlar abi net
iyi adam mı?
leşJavi Galan nasıl? @Melih Sönmez