- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Offffff keşkeoosterwolde alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offffff keşkeoosterwolde alalım
Adamın eski takımlarına Konya yerine Kayseri yazmışlar altta. Ve dediğin gibi bonservise dair hiç bir bilgi geçmiyor.![]()
O nouă ofertă pentru Alex Cicâldău! Condiția impusă de Galatasaray
Alexandru Cicâldău (27 de ani) este pe punctul de a o părăsi definitiv pe Galatasaray, după transferul din 2021 de la Universitatea Craiova.www.digisport.ro
Bonservis falandan hic bahsetmiyorlar gibi geliyor bana. Türk liginden bir takimla pazarlik icindeymissiz ve bizim tek beklentimiz, oyuncunun maasinin tüm ödenmesiymis. 3,5 milyon Westerlo transferini sanki o üye götünden uydurmus gibi geliyor bana.
de get kendin araştır olum.Forumda bir sürü tembel üye var
1-2 kişi gidip atl forumunu araştırsın galan nasıl oyuncu,niye alınmış,niye hemen postalanmış bize anlatsın
İş bölümünü hiç yapamıyoruz son yıllarda
Hep aynı kişiler analiz kasıyo,oyuncuyu tanıtıyo,haber taşıyo,duyum getiriyo,önemli ayrıntıları tespit ediyo
%97 de hazıra konuyo
izledim renktaş vigo günlerinden biliyorum.Bu adam nasil oyuncu bilen var mi? Sen izledin mi mesela, renktas?
Kamil yana yakıla adamla ilgili fikir arıyosunde get kendin araştır olum.
dinozor pulu vir vir konuşma. git araştır abineKamil yana yakıla adamla ilgili fikir arıyosun
Biri gidip araştırıp burda paylaşsa öğrenirsin üç beş bişi
Hem bi işe yaradığın yok hem de yarayacaklara yaramayın diyosun
İnsallah 30m euroluk kurtarış olmuştur diyelim
Forumda bir sürü tembel üye var
1-2 kişi gidip atl forumunu araştırsın galan nasıl oyuncu,niye alınmış,niye hemen postalanmış bize anlatsın
İş bölümünü hiç yapamıyoruz son yıllarda
Hep aynı kişiler analiz kasıyo,oyuncuyu tanıtıyo,haber taşıyo,duyum getiriyo,önemli ayrıntıları tespit ediyo
%97 de hazıra konuyo
Javi Galán ile alakalı gerek Atletico Madrid, gerek Sociedad, gerekse Celta Vigo taraftarlarının tümünün yorumu olumlu. Hiçbir takımda ana plan Sol Beki olmamış ama her oynadığında çok iyi savunma yaptığını ve topla da iyi olduğunu söylüyorlar. Bakalım gelecek mi?️
Ekli dosyayı görüntüle 258179
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 sene içerisinde diye madde varmışBayern bize hazirlik maci yapmadigi halde para verecekti. O is ne oldu? Kolpa mi cikti? Gelirin 50% bizim olacakt sözde 2 mac yaparsak.
O parayla belki bir oyuncuyu opsiyon ile kiralardik