Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.032
- 22.773
- 1.433
Ederson Alisson Donnarumma hiçbiri olmuyor şimdi kim oynayacak kalede Günay - Jankat duosu mu. Sakın panikleyip çöpün birine milyonları saymayın kiralık çözün illa çöp alcaksanız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağzımıza hayra açalım da ben hala jakobs'a güvenemiyormSol tarafimiz sikir sikir masallah , 1 tane iyi bulmazken simdi 2,5 tane iyimiz var
Niles'a 10 üzerinden kaç verirsin?Ederson
M. Niles Davenson Eren Jacobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Barış
Osimen
wayy wayyy wayyy dedirten bir 11
Evet iki solbek yanyana, çok mantıklıEderson
M. Niles Davenson Eren Jacobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Barış
Osimen
wayy wayyy wayyy dedirten bir 11
Ramsdale'a bile çok okeydim beklentiler çok arttıEderson Alisson Donnarumma hiçbiri olmuyor şimdi kim oynayacak kalede Günay - Jankat duosu mu. Sakın panikleyip çöpün birine milyonları saymayın kiralık çözün illa çöp alcaksanız.
En mantiklisi donnayi zorlamak şu noktada chevalier varken yedek olur yedek kalmaya da razi gelmez.Ederson Alisson Donnarumma hiçbiri olmuyor şimdi kim oynayacak kalede Günay - Jankat duosu mu. Sakın panikleyip çöpün birine milyonları saymayın kiralık çözün illa çöp alcaksanız.
Donnarumma
Singo Sanchez Akanji Eren
Lemina Torreira Sara
Sane Osimhen Barış
Şu kadroyu kurun adamı hasta etmeyin.
Anca boyle olurDonnarumma
(Kiralik) Boey Sanchez Akanji ( kiralik) Eren
Lemina Torreira Sara
Sane Osimhen Barış
Şu kadroyu kurun adamı hasta etmeyin.
Denayer
Geçelim, Denayer mi kaldıDenayer
Çoktan geçtik zaten denayer mi kaldıGeçelim
Boeyi istemiyorum. 35e kitledik gitti artik. Marsilyaya gitsinAnca boyle olur
Ülkeye Kuzey ırak tan kaçak sigara sokuyoruz sankiGalatasaray, Victor Osimhen'i Nijerya'dan gizlice getirdi. Bir Avrupa ülkesinde şuan dinleniyor. George Gardi'den telefon geldiği an, Türkiye'ye gelecekler. (Ali Naci Küçük)
Arnau Martinez , Girona