- 3 Temmuz 2012
- 138.665
- 87.325
- 5.338
herifin kerem nefretine bak puhaha
son dk gitti adam ilk teklifte gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onanayi bize cakmak istersin diye dusunmustum kanksDonnarumma Galatasaray'da diyecez gibi
![]()
Menajeri anlaştık bu hafta imzalayacağız demişti birkaç gün öncebu yunusun da kontratı uzatılsın bir an önce en önemli topçuyu sona bıraktı akıllı yönetim. Topçu milletine zerre güven kalmadı kardeşim bu da beleşe kaçar gider sonra.
bu GS taraftarını kandırmak çok kolay gürbüzüm be sene sonu da haber çıktı kontratı imzalandı diye hala bir şey yok. Şak bir teklif gelse elin zayıf 1 senesi kalmış, bir inatlaşsa kulüple beleşe gider seneye verimde alamazsın sezon içinde. Abuk subuk işler.Menajeri anlaştık bu hafta imzalayacağız demişti birkaç gün önce
Donnarumma transferi olmazsa alternatiflerde o var kanks yavOnanayi bize cakmak istersin diye dusunmustum kanks
Umuyorum ki bir sorun çıkmaz yoksa yakarım ortalığı!bu GS taraftarını kandırmak çok kolay gürbüzüm be sene sonu da haber çıktı kontratı imzalandı diye hala bir şey yok. Şak bir teklif gelse elin zayıf 1 senesi kalmış, bir inatlaşsa kulüple beleşe gider seneye verimde alamazsın sezon içinde. Abuk subuk işler.