Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb malum partiye şirin görünecek topçu peşinde. O chobani mi kobani mi nedir sponsoru filanda boşuna göze almadılar. Siyasete iyice yaranıp şampiyonluk niyetindeler. Bizden giden topçulara da iki çift laf etmek lazım ya kardeşim kaçarak gidiyorsunuz buradan avrupa avrupa diye ertesi sene ezeli rakipler formasıyla geri dönüyorsunuz siz ne ayaksınız.

9

GxCjPZRXMAA0EfN

bu yunusun da kontratı uzatılsın bir an önce en önemli topçuyu sona bıraktı akıllı yönetim. Topçu milletine zerre güven kalmadı kardeşim bu da beleşe kaçar gider sonra.

bu yunusun da kontratı uzatılsın bir an önce en önemli topçuyu sona bıraktı akıllı yönetim. Topçu milletine zerre güven kalmadı kardeşim bu da beleşe kaçar gider sonra.
Menajeri anlaştık bu hafta imzalayacağız demişti birkaç gün önce

Kerem'in gittiği tarih Avrupa transfer dönemini son günleriydi. Nasıl gelen ilk teklife gitti acaba? Kerem'in gitmesi planlamada yoktu. Kendisi çok bastırdı gitmek için. Teknik heyette kalırsa katkı vermez ve gidemediği için de ortam bozulursa daha zararda oluruz diye izin verdi. Orada Okan hocaya yönetim şöyle bir ayıp etti "Kerem gidince Arias gelecek" dendi ama beceremediler.

Kanald'de Kemal Sunal'ın gol kralı filmi var bize böyle bir golcü lazim herif her pozisyonu atıyor.

Menajeri anlaştık bu hafta imzalayacağız demişti birkaç gün önce
bu GS taraftarını kandırmak çok kolay gürbüzüm be sene sonu da haber çıktı kontratı imzalandı diye hala bir şey yok. Şak bir teklif gelse elin zayıf 1 senesi kalmış, bir inatlaşsa kulüple beleşe gider seneye verimde alamazsın sezon içinde. Abuk subuk işler.

Onanayi bize cakmak istersin diye dusunmustum kanks
Donnarumma transferi olmazsa alternatiflerde o var kanks yav :D

bu GS taraftarını kandırmak çok kolay gürbüzüm be sene sonu da haber çıktı kontratı imzalandı diye hala bir şey yok. Şak bir teklif gelse elin zayıf 1 senesi kalmış, bir inatlaşsa kulüple beleşe gider seneye verimde alamazsın sezon içinde. Abuk subuk işler.
Umuyorum ki bir sorun çıkmaz yoksa yakarım ortalığı!

Mehmet Topal denilen zerzevat da aynı boku yemişti, gitmek istiyorum diye zırlayıp iki sezon sonra Azizin kucağına oturmuştu.
Gerçi kendisini adamdan saymıyorum ya orası da ayrı mesele tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt