Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sola kaliteli bir yabanci almalarindansa mentali sorunlu keremi almalarindan memnuniyet duymamız gerekir. Fenerde onunla ilgilenecek icardi, mertens yok.

sola kerem gibi net 25 gol asisti olan ve uyum sorunu sıfır olacak adamı almalarındansa talisca maximin filan gibi yıldız sandıkları ego mayağı 15 milyon çakacak birilerini almalarını tercih ederdim

Okan hoca Osimhen'e özel program verdik dedi ama ne kadar uyguladı yada etkili olur mu?
Boş işler ya. Adamı alacağımız belli artık ama 1 aydır bitirip idmana çıkaramıyorsun. O da yetmiyor Nijerya’dan gelme Almanya’dan gel diyorsun. Program verdiysen uçuş yaptırma, bırak orada. Nijerya’ya giremiyor mu uçak

monchi istiyorsa sarayi versin dibuyu +25 civari falan da para

Ben şeyi merak ediyorum bu fenerliler neden bissoumaya bu kadar taktılar, geçen sezon Tottenham'ın ligde bu kadar fecaat oynamasının temel sebeplerinden biri bence bu adamdı
Bizdeki lemina onları geçi acitinca, ona yonelmisler. Yaptıkları tek şey bizi taklit etmeye çalışmak. Onuda beceremiyorlar

O değilde bir senedir belliydi yav Musleranın sezon sonunda gideceği. Bir yıldır!!!

On güne lig başlıyor.

yine ne planladın be adam

Dursun Özbek'in Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyor? - Paranet

Sara gitse, İlkay gelse oyun olarak çok fark etmez bence ama duran topları çok iyi kullanıyor kerata.

abi yarın geliyorsa saat maat paylassinlar insanlar ayarlasin gününü ona gore

bizim kulup fbli topçu istese hoşşşşt diye tepki veririm irfancanı bile istemem

tek isteyeceğim adam ferdi olurdu onunda gsli olduğunu biliyoruz
bizede bir saygısızlığıda olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt