Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem inşallah o paralara gider bunlara
Ulan her şey düzgün giderken iki uğultuyla götü başı dağıtan, taraftara tepki yapan adam Kerem. Nerdeyse bi ara icardiyle taraftarın arasını açıyordu.
Asıl tepkiyi orada gördüğünde zevkle izlerim kendisini.
Böyle salak salak triplere giren topçulara gram acımıyorum
Şu hareketleri olmasa muazzam topçu. Şu an gelse as oyuncu olabilir ama taraftarla restleşen adam ahengi bozar oda dolaylı yoldan başarıyı etkiler. Sen bu işin yüzde 80 i taraftarı ardına almazsan bir bok yapamazsın
Sakin ol bir yere gitmek istese 10 gün önce beşiktaşa giderdi, daha az tepki çekerdi hemde. Ve beşiktaşta da baskı yok başarı şansı yüksek.
Fenere gitmesi demek direkt bizimkileri karşısına almak demek. 2 gün önce yunusa fenere gol atacağım diyen adam, bu sene yunusu sürekli arayıp tebrik eden adam fenerde falan şu ortamda gitmez. Ne zaman 3 harfli herif bunlardan gider futbol iklimi yumuşar o zaman olabilir belki.

Sakin ol bir yere gitmek istese 10 gün önce beşiktaşa giderdi, daha az tepki çekerdi hemde. Ve beşiktaşta da baskı yok başarı şansı yüksek.
Fenere gitmesi demek direkt bizimkileri karşısına almak demek. 2 gün önce yunusa fenere gol atacağım diyen adam, bu sene yunusu sürekli arayıp tebrik eden adam fenerde falan şu ortamda gitmez. Ne zaman 3 harfli herif bunlardan gider futbol iklimi yumuşar o zaman olabilir belki.
Aldığı maaşın 2 3 katını ver bak nası gidiyor. Gitsin de isterim gerçekten. O nefret bizi
Bi tur daha şampiyon yapar. Çoktandır fb oyuncusuna ağız dolusu sövmüyorum Kereme olan tavrımdan cuk oturur rahatlarım.
Bizdeyken de sevmiyordum ben bu herifi. Sinsi bi tavrı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt