- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.559
- 5.648
demek bunun için bekledik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O vefasız mı?! Diyecektim ancak vefa insana has birşey, o yüzden demekten vazgeçtim![]()
Havai fişek attırırız enayiye kutlamalardaKör tuttuğunu silkelermiş uzak duralım.
Haluk ta gecen space yaptiginda soylemisti galiba sali yada carsamba diye yav.Haluk sınıfta kaldi. Kavukcu watsapdan yazsin diye bekliyor herhalde.
Hakikaten boyle bir seyi isaret eden demec olursa ,kim derse istifasini rica ederimdemek bunun için bekledik
?aşur olumluya döndün mü
Tamam sende ruslara 40 civarına satmaya bakacaksın o halde. Demek ki her oyuncunun illaki gelir elde edecek bir pazarı var.gedson bu paralara premier lig yapabilir miydi ? hayır
rusyada ambargo olmasa ruslar gedsona bu parayı verirler miydi ? ona da hayır
osimhen yattı dıyordun
demek bunun için bekledik
Haluk, Kavukçu salı yada çarşamba gidecek İtalya'ya dedi. Osimhen hafta içi gelecek ve cumartesi statta olacak dedi.Haluk ta gecen space yaptiginda soylemisti galiba sali yada carsamba diye yav.
Kaleye daha yapacak bir şey yok , geç kaldık.Ugurcan geleceğine net Berke gelsin hem maliyet 3te 1i hem daha iyi kaleci
40 milyon euromuz olsaydı keşke, yine almazdım o paraya ama iyi kalecitzolakis'i alacağız heis