- 23 Ocak 2019
- 24.741
- 32.363
- 2.233
Gözler bu kadar üzerimizdeyken sessizce birisini getirebilmek zor. Akşam Osimhen gelecek ve bu yeterli, beklentiye girmemek gerekiyor. Tarihi bir akşam olacak zatenBirini daha mi indirecekler aksam acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözler bu kadar üzerimizdeyken sessizce birisini getirebilmek zor. Akşam Osimhen gelecek ve bu yeterli, beklentiye girmemek gerekiyor. Tarihi bir akşam olacak zatenBirini daha mi indirecekler aksam acaba
Takas yapıp bu sene için Benfica'ya kiralanabilir. Seneye Barış gidince gelir mesela. Sorun şu ki Benfica Kerem'in değerini aldığı fiyatın çok üzerinde belirleyecektir. Oluru olan bir şey değil zaten.İstediği olarak bu maaşlar konuşuluyor. Ben Kerem'i beğeniriz özellikle yerli olarak özel bir oyuncu ama şu an gelmesini istemem oynatacak yer yok çünkü. Kerem yedek olmayı da sorun eden biri.
Prekazi listeye girmez benceTürk futbol tarihinin 30 yaş altı en iyi 5 transferi
1 Osimhen
2 Sneijder
3 Ribery
4 Icardi
5 Prekazi
Tartışmasız budur.
Korkak tavuk Ortega
Brezilyalı bek futbolculari genel olarak iyi çıkmıştır teknik ve güç anlamında ama Dodo yu bize yedirmezler bence.Carlos 1.68 miydi yawEkli dosyayı görüntüle 296784
İyi de o zamanki futbol da şimdi yok. Hakan Ünsal fazla uzun değildi, Lizaruzu kısaydı doğru.
Ama 3'lü savunma oynanıyodu genelde ve bu arkadaşlar kanat bek gibi takılıyodu.
Beni ne kadar ozledin bakayim goster emojiylenOrtega önce Hagi’nin ayakkabılarını bağlasın.
Valencia’da tutunamayıp köyüne dönen bir adamdı.
Osimhen sürecinin başından beri ADL denen dallamanın beni bu hale getirdiğini itiraf edeyim.
Sergen gönlüme Rodrygo düştü, gelir mi, bi kaç sikil videosunu izledim, senin listende var mıydı buAdam almanyaya ucuyor italya demisler
Herif singoyu dunya yildizi saniyor
Edersonu hem city birakmiyor hem biz bekletiyoruz
Benim izlediğim en iyi sağ bekler Dani Alves ve lahm. Yaş 32. Diğerleri de iyi ama şişirildiler. Özellikle cafu kadar şişirilmiş bir bek daha yoktur. Alves 2 ile çarpıp 4e bölerSagbekte 1 .66 olmasın.
İzlediğim iyi sagbekler ortalama 1.80 boyundaydı. Cafu, Maicon, Zanetti
Sallai pek beğenilmiyor ama takımın önemli bir parçası. Her yerde oynuyor ve mücadele gücü yüksek. Skor katkısı da var.Sallai hem bek hem kanat yedeği olacağı için problem namevcut