Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kaleciden sonra stoper transferi de sağ bek transferi de yapılır tabii elden çıkarmamız gereken 5 tane filan yabancı oyuncuyu (Nelsson, Cuesta, Köhn, Frankowski, Zaniolo) elden çıkarabilirsek.
Bence stoperden önce orta saha almamız lazım. O bölgede sayısal olarak eksiğiz.

Gidecek çok adam var. Geçen bir baktım bir çırpıda 11 adam saydım. En az 7'sinden net kurtulmamız lazım.

Zaniolo, Nelsson, Cuesta, Frankoswki, Jelert, Morata, Köhn, Kutucu ... Eyüp'ü falan filanı da sayınca net 11 adama çıkıyor liste.

Gelmeden önce hesap açın para atalım diyenler şimdi tshirt almıyor bunu anlamıyorum djdkdk

Beğenmiyorsanız alın galatasaraylı bi çocuğa verin…

Hesap açın para atalım dediğimi nereden çıkardın? Yok birader çevremde verebileceğim bir çocuk. Ayrıca sana mı sorucam harcayacağım parayı seçerken? Hadi bir tane beğenmeden alıp çocuğa verdim, belki kendime 3-4 tane alacaktım farklı renklerde tasarımlarda? İlle hepsini çocuklara dağıtayım, kendim hiç giyemeyeyim mi? GS Store'dan ürün almak istiyoruz ama almak için kendi kullanımımıza hitap eden ürün çeşitleri talep ediyoruz. Aldığımız şeyleri kendimiz de sıkça giyebilmek istiyoruz. Gayet basit bir pazarlama talebi bu ve üstelik kulübün de faydasına bir talep. Hatta oraya yazmayı unutmuşum 3XL ve hatta belki 4XL ürünler de istiyoruz, stokları da hemen bitmesin o bedenlerin istiyoruz. Aptal aptal milleti yargılamadan önce saksıyı çalıştırsanız keşke...

Hesap açın para atalım dediğimi nereden çıkardın? Yok birader çevremde verebileceğim bir çocuk. Ayrıca sana mı sorucam harcayacağım parayı seçerken? Hadi bir tane beğenmeden alıp çocuğa verdim, belki kendime 3-4 tane alacaktım farklı renklerde tasarımlarda? İlle hepsini çocuklara dağıtayım, kendim hiç giyemeyeyim mi? GS Store'dan ürün almak istiyoruz ama almak için kendi kullanımımıza hitap eden ürün çeşitleri talep ediyoruz. Aldığımız şeyleri kendimiz de sıkça giyebilmek istiyoruz. Gayet basit bir pazarlama talebi bu ve üstelik kulübün de faydasına bir talep. Hatta oraya yazmayı unutmuşum 3XL ve hatta belki 4XL ürünler de istiyoruz, stokları da hemen bitmesin o bedenlerin istiyoruz. Aptal aptal milleti yargılamadan önce saksıyı çalıştırsanız keşke...
tamam sen alma sorun yok zaten 4xl alırsan malzeme fiyatından zarar ederiz

skriniarı almış salaklar ha, vay bee günümüz zehir oldu, tühh beee, yandık haa. yazıkk yahu, bide 6 milyon demişler ha. :asd:

Okan Hoca'nın tüm transfer dönemlerinde en çok ters düştüğümüz konu orta saha yapılanması olabilir sanırım. Herhangi bir durumda hemen orta sahadan eksilip 2. forveti de sahaya atayım bu yüzden orta sahaya ekstra transfere de gerek yok diye düşünüyor hala. Bence Kaleci transferinden sonra stoper ve sağ bek transferi yapılır orta saha için olur da fırsat çıkarsa diye bekleriz
Hoca bir garip bu konuda ama Lemina olayından umarım ders çıkarmıştır fakat hiç sanmıyorum.

Bir de İcardi'yi içerdeki maçlarda vs. forvet arkası kullanabiliriz. O zaman mutlaka 1 adette yedek beklemeyi sorun etmeyecek mümkünse Türk forvet lazım.

İcardi sakatlıktan dönüyor. Osimhen sakatlığa çok yatkın bir oyun tarzı var her an Allah korusun bir şey olabilir. Ayağını falan acayip yerlere sokuyor.

Morata gidince net bir forvette almamız lazım yedek için.

üzgünüm ama çoğu gurbrtçi katılını iptal eder 25 euro ödemez

kimsenin izlediğide yok

jakobs almanmış vaybe az önce öğrendim.İyi bir performansla rahatlıkla germany milli takımında oynar aslanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt