- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.414
- 3.078
Polonyali herif ya zorunlu kiralik ya direkt diyorduKiralama bedelinin bir önemi yok ki zorunlu satın alma yoksa almıyorlar işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polonyali herif ya zorunlu kiralik ya direkt diyorduKiralama bedelinin bir önemi yok ki zorunlu satın alma yoksa almıyorlar işte
Yeni yerleştiği ev olmalı, bayadır buradaBunun ailesi henüz bizim ülkeye taşınmamış olabilir. Aydınlatılması gereken bir durum
Elbette öyle de sanırım buradaki evi değil Londra'daki evi soyulmuş. Bende bir an Türkiye'deki evi sandım da öyle değilmiş.Kötü bir imaj, bu tarz olaylar tüm motivasyonu düşürür. Gitmek dahi isteyebilir.
Burası olmaması çok çok önemli. İmaj açısından ha hırsızlığın yeri yurdu ülkesi yok ama imaj olarak daha yeni geldi, can sıkar.Elbette öyle de sanırım buradaki evi değil Londra'daki evi soyulmuş. Bende bir an Türkiye'deki evi sandım da öyle değilmiş.
Ayrıca Fransa'da PSG oynayan neredeyse her oyuncunun evini soydular hatta evi soyarken rehin alınan oyuncular bile oldu.
TR'ye has bir şey değil umarım buralarda o tarz işler olmaz.

Osi ile gelir gardi zaten. Oradan atılmıştır fotoOsi için yapmamış ol şu paylaşımı lütfen. Şu ortamda böyle gizeme gerek yok
Bu resimde tok satıcı görüyorum. Alıştan ziyade satış gibiBaşlıyoruz