- 17 Aralık 2008
- 33.660
- 26.455
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donnarumma için 2 hafta daha lazımsa ona da razıyız.
Donnarumma için 2 hafta daha lazımsa ona da razıyız.
uA kismina hic lafim yok ,valla her yerimizden kalitesizlik ve varosluk akiyor malesef
ua bayragi falan salladi adam
solo il galaya dair bir tane atki veya tisört yoktu
ve oraya gelen hallice insanlar fbye küfretmek disinda baska bir sey yapmadilar
kendimi acayip iqsu düsük insanlarla ayni seye bagli oldugumu iliklerime kadar hissettim yine ve utanc duydum
gs bu degil ve olmamali
Alayım Rodrygo'yuDaha büyük isim messi yada vajinismus junior.
ben fazla hak sahibi yapıldıklarını düşünüyorum. Ga taraftarını sadece kendileri sanan adam bunlar. Stada gelip bağırmakla olmamalı bu işler sadece. Kulüp bunlara ciddi miktar bilet veriyor bunlarda satıyor. Parası nereye gidiyor soru işareti? Bildiğin karaborsa işi yaparak maddi kazanç sağlıyorlar ve bunu kendilerine hak görüyorlar. Bizzat şahidim yazdıklarıma. 800tl lik yeri 4000tl ye direkt tc ye tanımlama gücüne sahip bu adamlar. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Bir gün gelir de umarım pişman olmayız bunlara verilen güç kaynaklı.Yaw dedim ya iyisiyle kotusuyle boyle iste cok akilli hareket beklemeyeceksin bu tayfadan..
Akilli adam 90 dk taraftari bagirtir mi statta? Gider ingilteredeki gibi oturur izler macini yapar keyfini
Bokunu çokaemayalım artık ayakları yere sağlam basalım. Evet maddi iyi gidiyoruz ama real transferleri bunlarOsimhen kadar büyük olanlar
Donnaruma
Leao
Rodrygo
AsensioEderson
Singo
Orta saha
baska lazim mi?