Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.817
- 13.790
- 1.498
Yanlız gene eli bandajlı he bunların bu doping muhabbeti baya baya var demekki bi yerde yazmıştı bandaj mevzusu dopingsen diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok önce kaleci, sag bek, stoper, os rotasyonu. Ondan sonra keyifHicbirsey yapamazsınız oturun oturdugunuz yere GS yüzyılıni izleyin
Bu probability’nin arkasinda yapay zeka varEkli dosyayı görüntüle 297052
98% diyor alıyoruz galiba. Tam hocanın istediği tarz bekte oynayabilen stoper.
O agustos sonu- eylül basi.Orta saha rotasyon için yangın yapmayı unutuyorsun![]()
Ben hala donla bekliyorumedersonun tüm maliyetini karşılarız aradaki fark 3-5 falan dümen donna için ağırdan alıyoruzdur eğer olmazsa şu an yatırır alırız ederson’u.
Ata ve sen linç yemediniz ya hiç bize de yazıklar olsunYok önce kaleci, sag bek, stoper, os rotasyonu. Ondan sonra keyif
ederson birkaç güne açıklanır dostum
@Sergen Zerenederson birkaç güne açıklanır dostum
camiaya hayırlı olsun demek düşer
Havalar sıcakBen hala donla bekliyorum
@Ata B. Oğuz sayemizde Osimhen geldi, kaleciye az kaldi, dediklere bakAta ve sen linç yemediniz ya hiç bize de yazıklar olsun
gelsin takımda fildişili eksikliği varEkli dosyayı görüntüle 297052
98% diyor alıyoruz galiba. Tam hocanın istediği tarz bekte oynayabilen stoper.
Bence ilk 11 deki 3 eksiğimizi giderirsek alternatif kalitemiz doğal olarak yeterli hale gelecektir.Moral bozmak gibi olmasın ama ilk 11 dışı alternatif kalitemiz yeterli değil