Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesde zayıftı ama iyi topçuydu bence adamı listeden çıkartıp tribünden maç izleymiştik bende o anı hiç unutamıyorum jelertten 10 gömlek iyi adamdı.
Canlı izledim gördüğüm en düz topçuydu sadece koşabiliyordu bir de ceza sahasına giriyordu. Yetenek 3/10 falandı.

Sağ stoper ve aslında daha çok sağ bek ve üçlünün sağ kanadıymış öncesinde kendisi.

Bu sene stoper olmuş ve kariyer sezonu yapmış.

Sağ bek ve kanat oynadığında daha vasat deniyor.

Sağ kanat kariyere başlıyor, sonra Ferdi gibi geri çekiliyor.

Sağ beki iyi savunuyor sağ stoper mi yapsak aslında diyerek sağ stoper yapıyorlar sanırım.

Kariyeri bu şekilde ise biri muhtemelen kazmadır Osayi falan gibi. Ama defansif olarak birebir gücü sebebi ile iyidir muhtemelen.

Tabi Monaco nasıl oynuyor o da önemli. Orada kompakt oynanıyorsa yanıltıcı olabilir defansif performansı da.

Bize gelip Frankowski, Angelino kadar kötü olmaz ama Boey etkisi yapar mı sağ bek ya da sağ stoperde üçlüde emin değilim.

Maliyeti de az olmayacak sonuçta.

Akanji yaşına rağmen (2 seneye bence nanay olur performans olarak) maliyeti çok şişik olmayacaksa bence tercih edilmeli.

Stili aslında tam olarak Bardakçı'nın upgrade'i çünkü. Daha üst düzey takımda oynamış defansif açıdan daha atletik hali.
Monaco'nun bütün maçlarının özetlerini izledim. Vasat bir futbolcu. Benfica ile 3-3'lük maçı izlemeni tavsiye ederim. Singo'yu özetleyen bir maç.

Kerem toksik bir insan. Fenerde olsaydı MHY gibi birine dönüşürdü eminim. Ama Nelsson konusunda katılıyorum bende de büyük hayal kırıklığı oldu.

Ergenlik travması var Başakşehir'de onu aşamıyor.

Beni haksızlığa uğrattı o dönem teknik ekip vs diye takılmış kalmış ona.

Her gittiği yerde haksızlık argümanı üretiyor beyni o yüzden.

Zaha da mesela öyleydi.

İkisi de iyi oyuncu ama performansı az düşünce mental olarak bunu hemen mağdur edebiyatına bağlıyorlar.

Olmaz öyle. Kalkıp ayağa yeniden savaşacaksın.

Assuncao postu duruyor mu ya bakıp gülelim
benim yok diye hatırlıyorum o da bir örnek scout filanda boş iş bizde kalitesi olan adamı alıcan. Scoutun kralı Brumaydı 1 adım öteye gidemedi bizde. Yerli gençler bizde yabancı gençlerden daha başarılı.

Sen bekle o zaman ve bu mesajımı 3 yıl sonra alıntıla eğer unutmazsan. Jelert bizde OLMAYACAK çünkü sıfır potansiyel.
Teşekkür ederim ama ne yapacağıma dair kararları kendim verebilirim. Jelert 'i neden aldınız, bu adamı hiç mi izlemediniz, fizik yok vs. bunlar bugünün konusu değil. Bugünün konusu gibi konuşmak manipülasyondur. Bugünün konusu çözüm üretebilmektir. Kiralanır, gelişimine bakılır. Daha çok genç, motivasyonu, hedef ve hayalleri, başarma arzusu ona ve futboluna değer katabilir. Bu adam iki sene önce şampiyonlar liginde oynadı. Kopenhag ile bizim oyun anlayışımız tamamen farklı. Bu bir süreç, ha varsa 10 veren hemen yollayalım ama 5 - 6 gibi rakamlara satmanın mantığı yok. Yıllık ücret olarak da gayet makul bir rakam veriyoruz. Bu sene kiralık gönderelim biraz takip edelim.

Monaco'nun bütün maçlarının özetlerini izledim. Vasat bir futbolcu. Benfica ile 3-3'lük maçı izlemeni tavsiye ederim. Singo'yu özetleyen bir maç.
Bu FB market'de değeri yüksek olup altı boş çok oyuncu var cidden.

Onlardan biriyse kötü olur.

Okan Hoca'da biraz joker oyuncu ve güçlü fizikli defansif oyuncu (Boey muadili) takıntısı var.

O yüzden sürekli onu arıyor gibi.

Oyunu onu arıyor, o ayrı da her güçlü fizikli oyuncu da üst düzey oynayacak diye bir şey yok.

Çok iyi incelenmeli performansı.

Ergenlik travması var Başakşehir'de onu aşamıyor.

Beni haksızlığa uğrattı o dönem teknik ekip vs diye takılmış kalmış ona.

Her gittiği yerde haksızlık argümanı üretiyor beyni o yüzden.

Zaha da mesela öyleydi.

İkisi de iyi oyuncu ama performansı az düşünce mental olarak bunu hemen mağdur edebiyatına bağlıyorlar.

Olmaz öyle. Kalkıp ayağa yeniden savaşacaksın.

Yunus mesela çok çok daha yetenekli bir çocuk Kerem'den. Hiç öyle mağdurum ayağına gitmiyor.
Kerem-Zaha olayının benzeri bakalım bu yıl Sane-Yunus için geçerli ama kimse Yunus'tan böyle saçma davranışlar beklemiyor eminim.

Ben seviyordum vala ne deyim.. jelert ile kıyaslama için diyorum. Yoksa kralı marianoydu ama oda kişiden kişiye değişiyor..
Savunma anlamında eboue hücum anlamında mariano. Aşk anlamında boey. Bu arada jelertteki sıkıntı tüy sikletle ağır siklet maçı gibi isterse yetenekten yarılsın asla top oynayamaz.

Renato Veiga var. Bayern talipti en son.
Onu gözüme kestirmiştim de Chelsea 40 istiyor denince değerlendirme dışı bıraktım. Baya tok satıcı onlar Petrovic'te de gördük. Bonserviste uçup kaçma durumumuz olmaz muhtemelen artık bir yerden tasarruf etmemiz lazım. Trabzon'daki Batagov'u beğenmiştim mesela, Osimhen'e karşı iyi mücadele etmişti. +2 kontenjanına uyuyor. Cüzi bonservisle veya oyuncu takasıyla alsak fena olmayabilir.

Yunus mesela çok çok daha yetenekli bir çocuk Kerem'den. Hiç öyle mağdurum ayağına gitmiyor.
Kerem-Zaha olayının benzeri bakalım bu yıl Sane-Yunus için geçerli ama kimse Yunus'tan böyle saçma davranışlar beklemiyor eminim.

Yunus da duygusal.

Gideceğim diye tutturdu geçen sene lazımken bize.

Ama bence kendini geliştirdi biraz son gidip gelişinden sonra.

Menajeri ikisinin de çok sıkıntılı FB'li Cenk Melih diye biri.

Sürekli oyuncuların aklını da karıştırıyor bence.

Şu an da 2.500.000 Euro'yu-Euro kurundan verin diye tutturdu mesela oradan Yunus'u fişfikliyordur eminim yok sen zaten iyisin, yerlilerden üstünsün vs değerini vermeliler diye.

Bu konuda Barış'ın üstüne tanımam. Bardakçı ve Eren de bence çok iyi gibiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt