Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alin size sabaha kadar tartistiginiz transfer🤦‍♂️
Screenshot_20250728_063836_Samsung Internet.webp

Biz neden orta saha almiyoruz? Acaba Okan hoca gercekten sezonu Torreira, Sara ve Lemina ile geciririm diye mi dusunuyor? Orta saha almazsak bir cuval incir bok olur. Bu isin sakatligi var, cezasi var. Sampiyonlar liginde oyle normal lig gibi telafi de edemezsin. Bana kalsa iki tane orta saha alirim. Biri Ilkay olur. Bir digeri de 6 agirlikli genc kuralina uygun bir orta saha olur. Cok yuksek bir seviye oyuncu olmasina gerek yok ama kadroya girince cok siritmamali.

Biz neden orta saha almiyoruz? Acaba Okan hoca gercekten sezonu Torreira, Sara ve Lemina ile geciririm diye mi dusunuyor? Orta saha almazsak bir cuval incir bok olur. Bu isin sakatligi var, cezasi var. Sampiyonlar liginde oyle normal lig gibi telafi de edemezsin. Bana kalsa iki tane orta saha alirim. Biri Ilkay olur. Bir digeri de 6 agirlikli genc kuralina uygun bir orta saha olur. Cok yuksek bir seviye oyuncu olmasina gerek yok ama kadroya girince cok siritmamali.
Hep soylnen su
Osi, kaleci oncelikli(sane erkenden inanilmaz oldu zaten)

Bunlari bitirip sezona girecegiz, muhtemelen transfer sonuna kadar defans ve ortasaha islerine bakilacak.

Bir yandan satislarin baslamasi lazim

Bu arada o transfer henüz sonuçlanmadı. Leipzig ile Göztepe'nin bonservis beklentileri bayağı farklı görünüyor
Bence romulo falan degil, 20 cikarmalari lazim, romulo kotu topcu olmasada o karti ondan yana kullanacaklarini sanmiyorum.

Sterling falan olsa keske harbi, yakilan paralar derim (kimseyi ikna edemiyorlar gibi cunku).

Biz su anki pozisyonumuzda fena baski yaratiyoruz. Dusunsene topcusu TR den teklif var, fenerden, aklina ilk gelecek sey biz oluruz:)

Hep soylnen su
Osi, kaleci oncelikli(sane erkenden inanilmaz oldu zaten)

Bunlari bitirip sezona girecegiz, muhtemelen transfer sonuna kadar defans ve ortasaha islerine bakilacak.

Bir yandan satislarin baslamasi lazim
Osimhen zaten bitti. Kaleciyi de bir zahmet bitirsinler. Transfer uzun suren bir olay. Paralel degil de seri olarak giderse bu is, hayatta transferleri yetistiremezler.

Ortaha konusunda cok bonus bir durum olmazsa bizim genclerden 1 2 tanesi ligde sure almaya baslamali net sekilde.

Mevcut kadro o riskleri rahatca suspanse edebilecek durumda kagit uzerinde.

Daha iyi ortam olamaz dusuncesindeyim.

Osimhen zaten bitti. Kaleciyi de bir zahmet bitirsinler. Transfer uzun suren bir olay. Paralel degil de seri olarak giderse bu is, hayatta transferleri yetistiremezler.
Bu isin nakit para kismi var, o acidan dedim yav.

Kaleciden sonra muhtemelen baya ayrilik haberleri gelecek bir sure

Bence romulo falan degil, 20 cikarmalari lazim, romulo kotu topcu olmasada o karti ondan yana kullanacaklarini sanmiyorum.

Sterling falan olsa keske harbi, yakilan paralar derim (kimseyi ikna edemiyorlar gibi cunku).

Biz su anki pozisyonumuzda fena baski yaratiyoruz. Dusunsene topcusu TR den teklif var, fenerden, aklina ilk gelecek sey biz oluruz:)
Sezon sonu bunların labilecekleri en büyük yıldız Sterling olur yazmıştım burada. Sterling olursa bayağı gülerim ama açıkçası kimi alıyorlar, ne yapıyorlar hiç umurumda değil. Biz doğru hamleleri yapalım, ligi süpürürken CL'de de 24'e girelim, keyifli bir sezon geçirelim. Galatasaray markasını ticari olarak da sportif olarak da hızla büyütmemiz gerekiyor

Zaten yetiştiremediler. Lig başlıyor kaleci yok. Bakın bu kulübün yazısız kuralıdır transferler eylülde biter.

Sezon sonu bunların labilecekleri en büyük yıldız Sterling olur yazmıştım burada. Sterling olursa bayağı gülerim ama açıkçası kimi alıyorlar, ne yapıyorlar hiç umurumda değil. Biz doğru hamleleri yapalım, ligi süpürürken CL'de de 24'e girelim, keyifli bir sezon geçirelim. Galatasaray markasını ticari olarak da sportif olarak da hızla büyütmemiz gerekiyor
Harfi harfine katiliyorum.

Biz ilgiyi vermedikce, sosyal medyada ugrasmadikca kendilerini yiyecekler zaten.

Biz yolumuza bakalim, bir cok seyin daha basindayiz.

berkan kalsa bile hala 2 adama ihtiyaç var orta sahada bence bir defansif bir 8-8.5

2002 sonrası transfer çok uygun buralar için gönül isterdi 8.5a ilkay gelsin de onu oturtamayız kolay kolay maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt