- 18 Eylül 2018
- 15.660
- 12.009
- 1.473
![]()
coştuk gene
Vallaha yurtdışı satış işini çözersek, oradan çok rahat 100 milyon marizleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
coştuk gene
Hep soylnen suBiz neden orta saha almiyoruz? Acaba Okan hoca gercekten sezonu Torreira, Sara ve Lemina ile geciririm diye mi dusunuyor? Orta saha almazsak bir cuval incir bok olur. Bu isin sakatligi var, cezasi var. Sampiyonlar liginde oyle normal lig gibi telafi de edemezsin. Bana kalsa iki tane orta saha alirim. Biri Ilkay olur. Bir digeri de 6 agirlikli genc kuralina uygun bir orta saha olur. Cok yuksek bir seviye oyuncu olmasina gerek yok ama kadroya girince cok siritmamali.
Lazio maçının devre arasında Hadise eşliğinde Osimhenin helikopterle orta yuvarlağa indirildiğini görünce Kero AdmirŞu konuda bir kere net be düzgün bilgi olsun ya.
Kolpa hesaplara inanıp taşımaktan bıkmadınız.
Bizim catidan helikopter gecmesi... Cok kotu seyler geliyor aklimaLazio maçının devre arasında Hadise eşliğinde Osimhenin helikopterle orta yuvarlağa indirildiğini görünce Kero Admir
Ekli dosyayı görüntüle 296447
Bu arada o transfer henüz sonuçlanmadı. Leipzig ile Göztepe'nin bonservis beklentileri bayağı farklı görünüyorRomulo leipzig ile anlasti öyle biliyorum ne fbsi
Bence romulo falan degil, 20 cikarmalari lazim, romulo kotu topcu olmasada o karti ondan yana kullanacaklarini sanmiyorum.Bu arada o transfer henüz sonuçlanmadı. Leipzig ile Göztepe'nin bonservis beklentileri bayağı farklı görünüyor
Osimhen zaten bitti. Kaleciyi de bir zahmet bitirsinler. Transfer uzun suren bir olay. Paralel degil de seri olarak giderse bu is, hayatta transferleri yetistiremezler.Hep soylnen su
Osi, kaleci oncelikli(sane erkenden inanilmaz oldu zaten)
Bunlari bitirip sezona girecegiz, muhtemelen transfer sonuna kadar defans ve ortasaha islerine bakilacak.
Bir yandan satislarin baslamasi lazim
Bu isin nakit para kismi var, o acidan dedim yav.Osimhen zaten bitti. Kaleciyi de bir zahmet bitirsinler. Transfer uzun suren bir olay. Paralel degil de seri olarak giderse bu is, hayatta transferleri yetistiremezler.
Sezon sonu bunların labilecekleri en büyük yıldız Sterling olur yazmıştım burada. Sterling olursa bayağı gülerim ama açıkçası kimi alıyorlar, ne yapıyorlar hiç umurumda değil. Biz doğru hamleleri yapalım, ligi süpürürken CL'de de 24'e girelim, keyifli bir sezon geçirelim. Galatasaray markasını ticari olarak da sportif olarak da hızla büyütmemiz gerekiyorBence romulo falan degil, 20 cikarmalari lazim, romulo kotu topcu olmasada o karti ondan yana kullanacaklarini sanmiyorum.
Sterling falan olsa keske harbi, yakilan paralar derim (kimseyi ikna edemiyorlar gibi cunku).
Biz su anki pozisyonumuzda fena baski yaratiyoruz. Dusunsene topcusu TR den teklif var, fenerden, aklina ilk gelecek sey biz oluruz![]()
Zaten yetiştiremediler. Lig başlıyor kaleci yok. Bakın bu kulübün yazısız kuralıdır transferler eylülde biter.Osimhen zaten bitti. Kaleciyi de bir zahmet bitirsinler. Transfer uzun suren bir olay. Paralel degil de seri olarak giderse bu is, hayatta transferleri yetistiremezler.
Harfi harfine katiliyorum.Sezon sonu bunların labilecekleri en büyük yıldız Sterling olur yazmıştım burada. Sterling olursa bayağı gülerim ama açıkçası kimi alıyorlar, ne yapıyorlar hiç umurumda değil. Biz doğru hamleleri yapalım, ligi süpürürken CL'de de 24'e girelim, keyifli bir sezon geçirelim. Galatasaray markasını ticari olarak da sportif olarak da hızla büyütmemiz gerekiyor
Müptelasıyız kolpanınŞu konuda bir kere net be düzgün bilgi olsun ya.
Kolpa hesaplara inanıp taşımaktan bıkmadınız.