Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.370
- 58.573
- 3.383
geçen sene psg clyi aldıysa pay sahibi en fazla olan futbolcu d.rumadır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi transferi buradan dönerse acayip sıkıntı olur tüm sezonu bile kaybedebiliriz.
Geçen sene gelip ortamı bir anda olumlu anlamda tersine çevirmişti.
Bu saatten sonra alamazsak aynı şekilde ortam fena şekilde karışır ve olumsuz olarak üzerimize çöker.
Öyle bir haber mi çıktıOsi transferi buradan dönerse acayip sıkıntı olur tüm sezonu bile kaybedebiliriz.
Geçen sene gelip ortamı bir anda olumlu anlamda tersine çevirmişti.
Bu saatten sonra alamazsak aynı şekilde ortam fena şekilde karışır ve olumsuz olarak üzerimize çöker.
Ege Bayraktar kim yaAegean Man Flag
Bence de olmaması lazım. Her durumda olumsuzu daha çok dile getiren biri olarak ben bile son 1 haftadır geldiğine inandım. (Hocanın açıklamaları vs.)![]()
Şu duyurudan sonra olmama ihtimalinin normalde olmaması lazım .
Yok yok olumsuz bir haber görmedim. Sadece bu transferin ne kadar kritik olduğuna vurgu yapmaya çalıştım.Öyle bir haber mi çıktı![]()
Ege Bayraktar kim ya
Puahahahaha
%70'i satılmış. Kalan %30'u nasıl 50-60m dolar edecek acaba. İnternette 1+1 daire 15m ilan var. Tahminim binanın alt tarafında dükkanlar da var. O bölgede ticari alan daha fazla eder. Ama yine 50-60 kulağa çok geliyor.Biz bu rezidansları lansmanda falan satmamış mıydık? Hala var mıymış elimizde?
Aegean Man Flag
Psg'den daha fazla veren bir takım bulabilir mi Avrupa'da.Arabistana gitmez