Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Osimhende bişey olduğu belliydi hep dedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferin içinde dözbek bulunmadığı için rahatım zaten ben
Erden başkani seviyorum ama o olsada değisen bir sey olmazdi. Yine alican1903 un uydurma tweetine bile inanilirdi olumsuzluk durumunda1 senede Dursun Özbek algın(m)ız çok değişti. Aslında içten içe hepimiz biliyoruz ki böyle bir rezalete bir başkan imza atacaksa o başkan Dursun Özbek'tir. Hafife almamak lazım. Erden Timur başkan olsaydı kimse inanmazdı mesela böyle söylentilere...

Erden başkani seviyorum ama o olsada değisen bir sey olmazdi. Yine alican1903 un uydurma tweetine bile inanilirdi olumsuzluk durumunda![]()
Renktas o degilde Arshavin ne topcuydu beŞu an ofiste millet sıcaktan birbirini yiyor.
Klimayı bir açıp bir kapatıyorlar. Bir klima beni çarpıyor diyenler var bir de içeriyi buzullara çevirenler var.
Bende burada yazılanları okuyup gülüyorum. Ofistekiler kendilerinin konuşmalarına güldüğümü sanıyorlar![]()
Yok reis direkt sade bir tweet bile yeterli olur emin olabilirsinYok ya... Hasan Arda'nın whatsapp mesajı o kadar etki yaratmazdı. İtalyan basını falan yazması gerekirdi veya Haluk falan en azından...

Erden başkani seviyorum ama o olsada değisen bir sey olmazdi. Yine alican1903 un uydurma tweetine bile inanilirdi olumsuzluk durumunda![]()
Rodrygo daha olası.Beyler başkası sıksa 100 sayfa konuşuyorsunuz. Farzettim ki ben sıktım hayır yani ne olacak ki ?
Sen usturuplu sıkmıyon reisBeyler başkası sıksa 100 sayfa konuşuyorsunuz. Farzettim ki ben sıktım hayır yani ne olacak ki ?
Bayern bizden nefret ediyor mudur acaba?Bayerne durduk yere 75 milyon Euro harcattık
Arda sürpriz bir şekilde ayrıldıktan sonra Fatih Hocam Riera yerine o dönem çok rahat alabilirdi ama hakkını önce Podolski'den yana kullanmak istedi olmayınca da Riera'yı tercih etti.Renktas o degilde Arshavin ne topcuydu be
Adi bizimle anilmisti bayagi, gelmesini cok istiyordum
Avatarini görünce hatirliyorum sürekli
Tam olarak amacın nedir.Osimhen transferi yatarsa bu seneyi 13. bitiririz, clde de -40 averaj yaparız
Valla bana göre 2'si de imkansız Mertciğim.Rodrygo daha olası.
Bayernin duygusu yoktur korkmaBayern bizden nefret ediyor mudur acaba?
Bu hoffenheim surekli ifbin coplerine aliyor
arkada kesinlikle kirli isler donuyor bu kadar da olmaz
Yaw..Var Vinicius JR kovalıyoruz. Olursa kiralık gelecek olmaz zaten de.