Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Özkurt:"Galatasaray ile Napoli arasında resmi imzalar atıldı. Sadece Osimhen’in imzası eksik. Osimhen’in, Napoli ile formalite icabı imzalaması gereken bazı belgeler var. Bu imzalar da atıldıktan sonra Abdullah Kavukçu, Osimhen’i İtalya’dan alıp getirecek."
Osimhen transferinde en korktuğum kulüp Newcastle idi. Osimhen'de imzasını atsa da iş bitse artık.

Osimhen transferinde en korktuğum kulüp Newcastle idi. Osimhen'de imzasını atsa da iş bitse artık.

Liverpool'un Isak'ı alamaması çok iyi oldu.

Oradan gelecek para ile direkt Osimhen'e çökerlerdi.

Gerçi Suudiler ile Osimhen'in pek arası yok ama sonuçta EPL takımı önünde sonunda oraya giderdi.

Liverpool'un Isak'ı alamaması çok iyi oldu.

Oradan gelecek para ile direkt Osimhen'e çökerlerdi.

Gerçi Suudiler ile Osimhen'in pek arası yok ama sonuçta EPL takımı önünde sonunda oraya giderdi.
Isak'ı alıyor Liverpool. Newcastle'de yerine Sesko'yu istiyor ama sanırım Manu'da istiyormuş Sesko'yu. Sesko bu hafta geleceğine karar verecek diyor Romano.

Isak'ı alıyor Liverpool. Newcastle'de yerine Sesko'yu istiyor ama sanırım Manu'da istiyormuş Sesko'yu. Sesko bu hafta geleceğine karar verecek diyor Romano.
Yine alsın ama biz Osimhen'i açıkladıktan sonra alsın. İlk Ekitike'yi alınca Newcastle tarafı girememiş olabilir Osimhen işine.

O değilde Darwin Nunez ne olacak acaba? O adam pek yabana atılacak bir adam değil. Osimhen işi olmasaydı onu takımda görmek isterdim açıkçası.

@Gurbet Yeli
Penguins Of Madagascar Hello GIF

Gs sözlük denilen pislik ve fenerli yuvası oluşum burada yasaklanmasini teklif ediyorum ,içeride gs lidan cok fenerli var muhtemelen yöneticileride fenerli rezil oğlu reziller

Maks. 4m maaşa hangi kaleciyi getirebiliriz merak ettim? Aklında bir isim var mı?
Muslera 3 buçuk alıyordu ve biz çok diyorduk. Şimdi ne olduda "4 versek kaleci mi gelirmiş" noktasına geldik?

10 milyon üstü alan Donnarumma'nın yerine PSG Chavalier'i aldı. Onun ücreti de maximum 3 - 4 net olur. Bizde vergi olayı düşük. Yani adam Avrupa'daki maaşının yarısına gelse aynı parayı kazanmış oluyor.

Dediğim gibi asıl soru şu, ne oldu da biz 12 milyon Euro kaleci maaşını normal görebilir olduk? Borçsuz kalınca şuurumuzu mu yitirdik renkdaşım? Bu kafayla aynı borcu 5 seneye tekrar yaparız.

Muslera 3 buçuk alıyordu ve biz çok diyorduk. Şimdi ne olduda 4 versek kaleci mi gelirmiş noktasına geldik?

10 üstü alan Donnarumma'nın yerine PSG Chavalier'i aldı. Onun ücreti de maximum 3 net olur. Bizde vergi olayı düşük. Yani adam Avrupa'daki yarı maaşına gelse aynı parayı kazanmış oluyor.

Dediğim gibi asıl soru şu, ne oldu da biz 12 milyon Euro kaleci maaşını normal görür olduk? Borçsuz kalınca şuurumuzu mu yitirdik? Bu kafayla aynı borcu 5 seneye tekrar yaparız.
Her türlü usulsüzlüğü kendine hak görmüş, sınırsız para hilesiyle seni yok etmeye çalışan bir sosyopata karşı maksimum önlem olarak okuyorum bu süreci. O gidince normale döneriz.

Biz osimhen olayini cok uzattik
Uzaması normal sonuçta bizim çapımızın çok çok üstünde bir transfer özellikle de maliyet açısından...

Fakat bu hafta artık bitmeli bu iş yoksa kıdemli bir transfer nöbetçisi olarak diyorum ki bu hafta bu iş bitmezse sıkıntı çıkmaya başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt